OGLAS

KPM KOMPRESORI DOO

PERE DOBRINOVICA 26

KPM KOMPRESORI

KPM - Višedecenijsko iskustvo, kontinuirani rast i širenje usluga.

KPM (prethodno poznat kao Servis za popravku kompresora, pa SR KPM) uspešno posluje od 1993. godine. Naša priča počinje kao servis kompresora, ali vremenom smo proširili svoje delatnosti na proizvodnju i reparaciju delova za industriju, remont motora, mašinsku obradu motora, servis Bosch pumpi visokog pritiska, remont vozila i još mnogo toga.

Naš razvoj je bio stalni proces. U poslednjih 5-6 godina, KPM je postao ozbiljna kompanija sa tridesetak zaposlenih. Naša paleta usluga proširena je na zastupanje vodećih firmi u oblasti komprimovanja poput Pneumofore iz Torina i Mattei iz Milana. Konačno, ponosno smo postali ovlašćeni diler i servis za vozila Hyundai.

Sa novim poslovnim prostorom od 1500m2 i dodatnim prostorom od 700m2, kao i kompletnim mašinskim parkom za proizvodnju i remont, imamo sve resurse za kvalitetnu uslugu. Naš vozni park omogućava brze intervencije na terenu, a naš tim se sastoji od stručnih radnika specijalizovanih za različita područja.

Pogledajte našu ponudu poslova na sajtu za zapošljavanje klik do posla i pridružite se našem timu koji raste i razvija se iz dana u dan.

KPM KOMPRESORI posao

KPM KOMPRESORI zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima