OGLAS

AUTO SERVIS KOPROM AS

Surcinska 5b

AUTO SERVIS KOPROM AS

Auto servis Koprom As posluje više od jedanaest godina i za to vreme servis je stekao veliko poverenje svojih dugogodišnjih korisnika.   

Auto servis Koprom As je specijalizovani Renault servis koji sa velikom pažnjom i izuzetnom profesionalnošću vodi računa o Vašem vozilu.  Servis poseduje savremenu kompjutersku dijagnostiku koja će sa sigurnošću otkriti sve eventualne neispravnosti. Takva oprema i procedura pomažu u brzom i lakom rešavanju svakog problema na Vašem vozilu. Auto servis Koprom As nudi usluge celokupnog servisiranja Renault vozila svih modela. Kod nas se prodaju i ugrađuju novi Renault delovi a mogu se ugraditi i kupiti polovni Renault delovi. Mogućnost porudžbine polovnih Renault delova, slanje brzom poštom na teritoriju cele Srbije.

Auto servis Koprom As posao

Auto servis Koprom As zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva