OGLAS

Predškolska ustanova Jare i Mare

Koste Alkovića 22

Predškolska ustanova Jare i Mare

Vrtić Jare i Mare

Višegodišnje iskustvo u  radu sa decom predškolskog uzrasta, želja i motivacija da razvijamo i implementiramo kvalitetan i inovativan vaspitno – obrazovni program, pokrenuli su inicijativu za osnivanje privatne predškolske ustanove Jare i Mare. Nalazimo se u mirnom delu grada, u naselju Plavi Horizonti, a prostrano dvorište našeg vrtića omogućava deci kreativno provođenje vremena na otvorenom i uživanje u prirodi.


Polazeći od Konvencije o pravima deteta nastojimo da kreiramo sredinu u kojoj će vladati atmosfera razumevanja, podrške, ljubavi i sreće, u kojoj svako dete ima pravo da pronađe svoju meru i svoje mesto koje će omogućiti skladan razvoj njegove ličnosti.


Prostor našeg vrtića kreiran je zajedno sa decom, menja se i prilagođava njihovim trenutnim interesovanjima i potrebama, kao i projektima koji su u fokusu njihovog istraživanja. Deci su dostupni i pristupačni svi materijali – ovakvom organizacijom učimo decu kako da se odnose prema svom okruženju, kako da rukuju i eksperimentišu različitim predmetima i podstičemo ih da budu nezavisna i da prave izbore u učenju. Shodno filozofiji koju negujemo, unutrašnji prostor obiluje nestruktuiranim, prirodnim materijalima, koji podstiču decu na istraživanje i upotrebu u različitim situacijama učenja.

Predškolska ustanova Jare i Mare posao

Vrtić Jare i Mare zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima