OGLAS

BNT doo

Šumatovačka 8

BNT doo

Dobrodošli na naš profil na sajtu klikdoposla.

BNT DOO - Gde se ambicija i obrazovanje spajaju

Naša kompanija se ponosi timom mladih, ambicioznih i obrazovanih stručnjaka spremnih za sve tržišne izazove. U srcu našeg poslovanja leži princip ulaganja u obuke i razvoj naših zaposlenih.

Kod nas, obuke su ključne. Unutar kompanije, fokusiramo se na upoznavanje naše ponude i potreba naših klijenata, uz napredne tehnike komunikacije i prodaje. Takođe, van kompanije, sprovodimo obuke koje se tiču ponuda i tehnika rada klijenata.

Naš proces selekcije zaposlenih prati visoke standarde ljudskih resursa. Svaki korak, od regrutacije do selekcije, poštuje ove standarde, uključujući testiranje kako bismo utvrdili psihološku zrelost naših zaposlenih i njihovu brzu prilagodljivost kolektivu.

Za informacije o slobodnim pozicijama, posetite našu stranicu sa aktuelnim oglasima za posao u našoj kompaniji na klikdoposla

Hvala što posećujete naš profil na sajtu klikdoposla.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima