OGLAS

Balloons language studio

Kneza Višeslava 63 132

Balloons language studio

Škola Balloons language studio je osnovana 2011. godine i bavi se podučavanjem stranih jezika. Osnovno opredeljenje i principi su aktivno, zabavno, kreativno i efikasno savlađivanje jezika uz pouzdanu kombinovanu metodologiju koja se neprestano usavršava u prijatnom okruženju uz stručne predavače koji imaju individualni pristup svakom polazniku.



Izvođenje nastave se odvija po evropskim standardima što podrazumeva visokostručne predavače sa pažljivo iskombinovanim udžbenicima u malim grupama sa tačno utvrđenim fondom časova.



Naši polaznici na praktičan način usvajaju znanje sa osećajem potpunog uspeha i sa svešću o tome šta su naučili i kako to mogu da upotrebe. Naša škola, takođe, ciljano i efikasno priprema kandidate za polaganje Cambridge ispita koji naši polaznici polože bez teškoća i to sa najboljim ocenama.



Zajednička svest svih nas je odgovornost prema polazniku i njegovo usavršavanje. Naš cilj je zadovoljan polaznik.

Posao 

zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima