OGLAS

PODRUM PIĆA 10

Omladinskih brigada 102

Podrum pića 10

Kompanija Podrum pića 10, je po stažu mlada Kompanija, ali dugogodišnje iskustvo njenih osnivača, kao i većine zaposlenih u poslovima distribucije pića, doprinelo je da vrlo brzo kompanija zauzme visoku poziciju u svojoj branši i bude prepoznatljiva kako kod kupaca, tako i kod naših dobavljača.

Specifičnost Kompanije Podrum pića 10, jeste ta, što su u našem asortimanu i ponudi pića, zastupljeni svi eminentni DOMAĆI proizvođači, vrhunskih vina i rakija, kao i široka lepeza poznatih stranih brendova ekskluzivnih žestokih pića, a sve to po jako povoljnim cenama i Kupovinom za čistu DESETKU.

Snaga naše kompanije ogleda se u stručnosti i obučenosti svih njenih zaposlenih, kao i neprestana želja i težnja za dalje usavršavanje i napredovanje.

Na dan 01-01.2021, naša Kompanija, raspolaže sa 26 maloprodajna objekata u Beogradu, kao i 16 maloprodajnih objekta van Beograda, koji smo otvorili u Užicu,Požegi,Ivanjici,Trsteniku, Vrnjačkoj Banji, Kruševcu, Vršcu, Banatskom Karlovcu i Inđiji sa daljom tendencijom širenja naše maloprodajne mreže.Naša otvorena radna mesta pogledajte preko sajta klik do posla

Podrum pića 10 posao

Diskont pića zaposlenje

Posao u Beogradu

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva