OGLAS

GEMELI DOO LOZNICA

KRALJA PETRA PRVOG 2

Gemeli doo

Gemeli doo - benzinska pumpa za kvalitetne naftne derivate pod brendom EKO Petrol!

Sa sedištem u Loznici, ponosno nudimo vrhunsku uslugu na dve odabrane lokacije: naša benzinska pumpa u Šapcu (Majur) i naša baza u Loznici. Naša predanost kvalitetu i pouzdanosti odrazila se kroz dugogodišnje iskustvo u prodaji naftnih derivata, oslanjajući se na prepoznatljivi brend EKO Petrol.

Tražimo pojedince spremne da se pridruže našem timu i unaprede naše poslovanje. Pogledajte dostupne pozicije na našem profilu na sajtu klikdoposla i pronađite svoje mesto u Gemeli timu. Takođe, uvek smo otvoreni za radnike izvan aktuelnih konkursa - slobodno nam pošaljite vašu biografiju i pridružite se našoj firmi.

Vaša karijera započinje ovde - dobrodošli u Gemeli doo!

Gemeli doo posao

Eko Benzinska pumpa

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima