OGLAS

Id Company

KNEZA VIŠESLAVA 63

ID Company 

ID Company je osnovana da omogući korisnicima putem svojih usluga kompletnu podršku za sve vrste čišćenja i održavanja poslovnog i stambenog prostora. 

Naš tim čine mladi stručnjaci sa velikim iskustvom iz ove oblasti, koji svoje znanje prenose putem obuke na radnice a radnice uz dobijeno znanje, dobru praksu i modernu opremu sprovode u kvalitetnu izvršenu svaku uslugu. 

Sve potrebe korisnika vezano za usluge prvo sagledamo, nakon toga se dobro pripremimo i u dogovorenom roku kvalitetno izvršimo, jer je kod nas kvalitet zagarantovan. 

“Osećaj čistoće u prostoru koju vam id company pruža kroz svoje usluge, neka vam uvek daje pozitivnu energiju i bolje rezultate u životu i poslu!”

ID Company posao

ID Company zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima