OGLAS

Ustanova socijalne zaštite Dom Avenija 1990-1

Olivere Markovic 18

Ustanova socijalne zaštite Dom Avenija 1990-1

Dom za stare Avenija 1990

Dom za stare “Avenija 1990“ objedinjuje želju, znanje i iskustvo u zadovoljavanju potreba starije populacije. Nalazimo se u najlepšem delu Voždovca, na Autokomandi, preko puta stadiona Crvene Zvezde.

Medicinska nega i 24h nadzor

Osnovne usluge koje naš Dom pruža su pomoć u svakodnevnom funkcionisanju, 24h nadzor, medicinska nega (infuzije, injekcije, previjanje, obrada dekubita…), lična higijena, higijena životnog prostora, kao i usluge stručnog socijalnog rada. O svakom korisniku brine tim dobro uvežbanih i stručnih medicinskih sestara-tehničara i negovateljica, koje svakodnevno prate zdravstveno stanje: merenje pritiska, telesne temperature, nivoa sećera u krvi i deljenje propisane terapije.

Svakom korisniku na usluzi je i licencirani socijalni radnik koji pruža podršku i pomoć u adaptiranju na uslove života u Domu i izgradnji pozitivnih i dobrih odnosa sa drugim korisnicima, kao i pomoć u ostvarivanju određenih prava.

Raznovrsna i izbalansirana ishrana

Posebnu pažnju pridajemo ishrani, koja je raznovrsna i sastoji se iz tri glavna obroka i užine, u kojoj su zastupljene sve vrste voća, kompoti, domaći kolači, kafa i čaj. Obroci se služe u trpezarijama ili sobi, u zavisnosti od stanja svakog korisnika, a kada vremenski uslovi to dozvoljavaju, po želji, i u dvorištu ili na terasi.

Komforne dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe

Dom raspolaže lepo osmišljenim i komfornim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, raspoređenim na 3 nivoa, kao i četvorokrevetnim sobama sa medicinskim krevetima i LCD televizorom. Svaka soba poseduje SOS taster, tako da su korisnici u mogućnosti da u bilo kom trenutku potraže pomoć medicinske sestre. Kupatila su prilagođena pokretnim, nepokretnim i polupokretnim licima.

Prostrano dvorište

Takođe, korisnicima je na raspolaganju prostrano dvorište, koje mogu koristiti za šetnje, sedenje u bašti i druženje sa svojom porodicom i drugim korisnicima.

Dom za stare Avenija 1990 posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima