OGLAS

BEOLADA DOO

RUSKA 4

Beolada doo

Dobrodošli na naš profil na sajtu klikdoposla.

Preduzeće BEOLADA je organizovano kao specijalizovana i ovlašćena firma u oblasti prodaje i održavanja automobila marke LADA. Osnovani smo 2004. godine, a sa radom smo počeli 2005. godine.

Kroz godine rada, ponosni smo na našu sposobnost da uspešno i sa istim entuzijazmom prezentujemo popularne modele LADE, koje su široko prepoznate po dobrom odnosu cena–kvalitet i tradicionalnoj izdržljivosti. Danas, LADE se ističu i prepoznatljivim i atraktivnim dizajnom, što dodatno doprinosi njihovoj popularnosti.

Naša misija je da pružamo izvanredne usluge u prodaji i održavanju vozila, čime se trudimo da zadovoljimo i najzahtevnije kupce. Verujemo u stvaranje dugoročnih odnosa sa našim klijentima kroz profesionalnost, pouzdanost i posvećenost.

Za sve one koji traže pouzdan automobil, kao i za ljubitelje brenda LADA, nudimo širok asortiman vozila i profesionalnu servisnu podršku. Sa željom da ostvarimo uspešnu i obostrano korisnu poslovnu saradnju, kao i prijatno druženje, srdačno vas pozivamo da posetite našu firmu.

Trenutno, imamo otvorene pozicije za mehaničare i prodajne savetnike. Pridružite se našem timu i budite deo naše uspešne priče.

Hvala što posećujujete naš profil na sajtu klikdoposla.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima