OGLAS

Sarra Sarra doo

POZESKA 69/II-22

Aqua Sarra

Sarra Sarra doo

Aqua Sarra je robna marka, koja na specifičan način objedinjuje distribuciju i potrošnju vode preko water cooler sistema. U nameri da unapredimo kvalitet života i sačuvamo zdravlje obaveza naše firme je da u najkraćem mogućem roku na kućnu adresu ili adresu vaše firme dostavimo zdravu vodu. Vodu, kakva je bila pre samo 100 godina, hemijski i biološki zdrava, negazirana, ohlađena na temperaturi od 6 Celzijusova stepena, onakva kakvu bismo pili sa čistih planinskih izvora. Razmislite, koliko novca trošite na stvari koje vam nisu potrebne? Kakvu vodu pijete? Ili se toga setite samo onda kada se jave zdravstveni problemi? Koliko ste odgovorni prema sebi i svojim najbližima?

Naša robna marka Aqua Sarra je voda za piće koja se obrađuje u cilju poboljšanja njenog kvaliteta procesom prečišćavanja, reverznom osmozom, koji predstavlja prefinjen sistem ultrafiltracije, gde netoksične membrane propuštaju samo molekule vode, zadržavajući sve organske i neorganske elemente, bakterije i viruse sadržane u vodi koja se obrađuje.  Ovakva voda je optimalno mineralizovana, tako da je zahvaljujući svom niskom sadržaju korisnih minerala pogodna za svakodnevnu upotrebu u neograničenim količinama, jer hidrira, a ne mineralizuje organizam.  Isporučuje se u originalno dizajniranim polikarbonatnim (povratnim) balonima zapremine 18,9 litara, posebno prilagođenih za upotrebu putem water cooler sistema

Aqua Sarra posao

Sarra Sarra doo posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima