OGLAS

Privatna predškolska ustanova Vilin vrt

MATIJE GUPCA 44

Privatna predškolska ustanova Vilin vrt

Vrtić Vilin Vrt

Udružili smo puno ljubavi prema deci, stručnosti i iskustva, a sve to smestili u prelep i bezbedan objekat koji posebno krasi prostrano i ušuškano dvorište.  Moto nam je razvoj i učenje kroz igru, druženje, sticanje lepih navika, boravak na svežem vazduhu i kontakt sa prirodom, kao i praktično obrazovanje dece.  Najsrećniji smo što deca vole da idu u naš vrtić i što se na svakom detetu individualno primećuje značajni napredak.  Nalazimo se na tromeđi Lisičji potok, Stari Košutnjak, Kanarevo brdo, u blizini Doma zdravlja Kanarevo brdo, a do nas se lako i brzo dolazi sa Dedinja, Topčidera, Belog dvora, Banjice, Miljakovca, Vidikovca i Rakovice.

Roditelji mogu biti sigurni da njihovo dete provodi vreme na lep i kvalitetan način, a takođe imaju redovan kontakt sa zaposlenima u vrtiću radi savršenog funkcionisanja i kontrole različitih potreba deteta.  Svaki roditelj u svakom trenutku može dobiti preciznu informaciju o svom detetu i sugerisati u daljem individualnom radu. Na taj način roditelji blisko sarađuju i učestvuju u planovima i razvoju svog deteta koje ono ostvaruje u dečijem kolektivu.  Stručni tim  Ujedinili smo ono što smo izabrali najpozitivnijim iskustvom, pa su naši vaspitači posebni ljudi sa velikim iskustvom u radu sa decom.

Privatna predškolska ustanova Vilin vrt posao

Vrtić Vilin Vrt posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva