OGLAS

Privatna predškolska ustanova Vilin vrt

MATIJE GUPCA 44

Privatna predškolska ustanova Vilin vrt

Vrtić Vilin Vrt

Dobrodošli na naš profil na sajtu klikdoposla. 

Predstavljamo vam naš vrtić, mesto gde se ljubav prema deci, stručnost i iskustvo spajaju u harmoničnu celinu. Naš objekat je dizajniran sa puno pažnje, naglašavajući lepotu i sigurnost, a poseban pečat daje mu prostrano i ušuškano dvorište.

Naš moto, "razvoj i učenje kroz igru", odražava naš pristup. Težimo da deca steknu lepe navike, uživaju u vremenu provedenom na svežem vazduhu i uče kroz kontakt sa prirodom. Ponosni smo što naši mališani s radošću dolaze u vrtić i što kod svakog deteta primećujemo značajan individualni napredak.

Vrtić se nalazi na idealnoj lokaciji, na tromeđi Lisičji potok, Stari Košutnjak i Kanarevo brdo, u blizini Doma zdravlja Kanarevo brdo. Lako smo dostupni iz Dedinja, Topčidera, Belog dvora, Banjice, Miljakovca, Vidikovca i Rakovice.

Roditeljima pružamo sigurnost da njihovo dete provodi vreme na kvalitetan i ispunjavajući način. Održavamo redovan kontakt sa roditeljima, obezbeđujući savršenu saradnju i razumevanje potreba svakog deteta. Roditelji su uvek informisani o napretku i uključeni u planove i razvoj svojih mališana.

Naš stručni tim čine vaspitači sa bogatim iskustvom, odabrani zbog svog pozitivnog pristupa i posvećenosti radu sa decom. Verujemo da naša posvećenost čini veliku razliku u životima dece koja su nam poverena.

Hvala što posećujete naš profil na sajtu klikdoposla.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima