OGLAS

ANTIĆ KAN DOO

KARADJORDJEV TRG 28 ZEMUN

Antić Kan

Dom za stare Antić Kan

Dom ZaStare Antić Kan - Zemun      

O nama  

AntićKAN akcenat stavlja na vrhunski kvalitet   

AntićKAN dom nudi prijatan i udoban boravak starim licima, u luksuzno opremljenom objektu, koji je projektovan isključivo za ovu vrstu delatnosti. U našoj kuhinji se svakodnevno pripremaju tri glavna obroka i dve užine. Nutricionista blisko saradjuje sa kuvarom, da osigura da naši gosti.Svi korisnici, smešteni u AntićKAN domu u potpunosti su zbrinuti i nalaze se pod nadzorom i kontrolom našeg osoblja 24 sata dnevno. Nudi prijatan i udoban boravak starim licima, u luksuzno opremljenom objektu, koji je projektovan isključivo za ovu vrstu delatnosti. Preko puta Antić doma, na samo nekoliko minuta nalazi se Bežanijska bolnica.   Galerija  Dom se nalazi u jednom od najlepših i najmirnijih delova Zemuna, koji se odlikuje nesvakidašnjim mirom i tišinom kao i predivnom prirodom koja našim gostima pruža osećaj maksimalnog užitka. Mi naš posao obavljamo s ljubavlju i puno pažnje, da se Vaši najmiliji osećaju prijatno kao kod svoje kuće. 

Dom AntićKAN je prvenstveno njihov dom, a onda dom za stare.  

Usluge  

Sa nama ste sigurni  

Medicinska nega  Svi korisnici, smešteni u AntićKAN domu u potpunosti su zbrinuti i nalaze se pod stalnim medicinskim nadzorom kao i kontrolom našeg osoblja 24 sata dnevno. O njima svakodnevno brine naš stručni tim (LEKAR, GLAVNA SESTRA i SOCIJALNI RADNIK), u saradnji sa medicinskim sestrama, negovateljicama i fizioterapeutom. Ukoliko se kod pojedinih korisnika ukaže potreba, ili oni za to izraze posebnu želju, postoji mogućnost organizovanja dodatnih medicinskih i specijalističkih pregleda. 

Društveni život  

Dom za stare nudi mnogobrojne individualne i grupne aktivnosti, a mi pružamo mogućnost našim gostima da izaberu način na koji će organizovati svoje vreme. 

Društvene aktivnosti u AntićKAN domu za stare:  proslave rodjendana korisnika Antić KAN doma obeležavanje slava, imendana i drugih društvenih običaja igranje društvenih igara svakodnevne šetnje organizovani izleti organizovane sadnje baštenskog cveća i druge aktivnosti u prirodi  .  

Ishrana  

U našoj kuhinji doma Antić KAN se svakodnevno pripremaju tri glavna obroka i dve užine. Nutricionista blisko saradjuje sa kuvarom kako bi osigurao da naši gosti prime zdrave obroke u dovoljnim količinama. Takođe se vodi računa i o specifičnim potrebama pojedinih korisnika u pogledu ishrane, tako da se obroci pripremaju u skladu sa potrebama takvih korisnika. Kontaktirajte nas  

Adresa: Joze Šćurle 28, Zemun, Beograd   Radno vreme call centra pon-sub 08-16h.  

Broj telefona  Telefon: 011 712 94 03 Mobilni: 060 705 04 58 E mail  

Antić Kan posao

Dom za stare Antić Kan posao

Dom za stare Zemun

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima