OGLAS

OPTIKA IN DOO

KNEZ MIHAILOVA 26

OPTIKA IN DOO

OPTIKA IN DOO - Iskustvo, Inovacija, Kvalitet

OPTIKA IN DOO donosi sa sobom nasleđe u domenu optike, prožeto starim prepoznatljivim imenom, koje sada oživljava u novom kontekstu. Kao deo renomirane "Zekstra grupe" iz Beograda, mi već gotovo četiri decenije oblikujemo svet ženske i muške konfekcije, pratećeg aksesoara i distribuiramo medicinske i sunčane naočare najpoznatijih svetskih brendova kroz mrežu naših maloprodajnih objekata.

Naš fokus je pružiti kompletno iskustvo - od oftalmoloških pregleda do servisiranja naočara, sve to dostupno u našim ekskluzivnim maloprodajnim objektima opremljenim najsavremenijom tehnologijom.

Decenijama iskustva stvorili smo reputaciju pouzdanosti i vrhunske usluge. Naš tim je posvećen pružanju kvalitetnih proizvoda i vrhunskog iskustva svakom klijentu koji koristi naše usluge.

Ako delite našu strast prema vrhunskoj optici i želite biti deo tima koji teži savršenstvu, istražite mogućnosti zapošljavanja u OPTIKA IN DOO. Pridružite se našoj kompaniji gde inovacija, kvalitet i posvećenost klijentima čine osnovu našeg poslovanja.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima