OGLAS

Dom za smeštaj starih lica Zlatno Doba Lux

DR. NENADA PARENTE 33G

Zlatno Doba Lux

Dobrodošli u "Zlatno Doba Lux" - dom za stare i penzionere, smesten u mirnom delu Beograda, samo 8 km od centra grada, u idiličnom okruženju Jajinaca. Naš dom okružen zelenilom i lepo uređenim dvorištem pruža prostor od 11 ari za naše korisnike.

Naša vizija je pružiti udoban i komforan smeštaj u sigurnom i prijatnom okruženju, stvarajući porodičnu atmosferu u kojoj se korisnici osećaju kao kod kuće.

Naše iskusno i stručno osoblje pruža 24-časovni nadzor i medicinsku negu, vodeći računa o ishrani, zdravstvenom stanju i propisanim terapijama korisnika, definisanim od strane našeg tima lekara.

Dodatno, imamo dobro organizovanu konsultativnu službu eminentnih stručnjaka iz oblasti psihijatrije, kardiologije, neurologije i drugih specijalnosti. Naš logoped i fizioterapeut zaduženi su za bržu i bolju rehabilitaciju naših korisnika.

Kroz raznovrsne dnevne aktivnosti podstičemo oporavak i održavanje kognitivnih, socijalnih i fizičkih funkcija naših korisnika.

Naš cilj je garantovati vrhunsku uslugu i kvalitetnu negu, uz podršku stručnog osoblja i stimulativno okruženje za naše korisnike.

Pogledajte našu ponudu radnih mesta i pridružite nam se kako biste postali deo našeg tima, posvećenog pružanju vrhunske brige i podrške našim korisnicima.

Zlatno Doba Lux  posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima