OGLAS

STARI PRIJATELJ DOM ZA STARE

SRETENA MLADENOVIĆA MIKE 28

Dom za stare Stari Prijatelj

Stari Prijatelj dom za stare


Dom za stare “Stari prijatelj” je novi, savremeno opremljen objekat površine od 1250m2, koji svim korisnicima nudi udoban i bezbedan smeštaj u punom komforu. Zahvaljujući idealnoj lokaciji na nadmorskoj visini od 400m, bez buke i gustog saobraćaja, naš dom nudi idealne uslove za smeštaj starih lica.

Izgrađen kvalitetno i po najvišim standardima, naš objekat opremljen je najsavremenijim opremom za udoban i kvalitetan smeštaj starih lica. Svim našim korisnicima na raspolaganju su moderno opremljene sobe različitih struktura za smeštaj kako pokretnih, tako i nepokretnih (zavisnih) starijih lica: jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne.

Sve sobe poseduju kupatilo, terasu, kablovsku televiziju i interfon, što svim našim korisnicima omogućava osećaj kao da se nalaze kod svoje kuće. U domu se nalazi i lift kako bi korisnicima doma bilo olakšano kretanje, a posebno osobama u kolicima.

Korisnicima u domu obezbeđena je medicinska nega i nadzor 24 h dnevno, kao i usluge lekara specijalista raznih profila, po potrebi. Dom za stare “Stari prijatelj” poseduje lekara opšte prakse koji je stalno prisutan i zadužen je za redovno praćenje zdravlja naših korisnika, a po potrebi poziva lekare konsultante drugih svih specijalnosti. Takođe, svim korisnicima na raspolaganju su usluge neuropsihijatra i fizioterapeuta.
Pored lekara, o zdravstvenom stanju korisnika doma brinu medicinske sestre i negovateljice koje pružaju kompletne medicinske usluge. Osim praćenja vitalnih funkcija, osoblje vodi računa o psihičkom stanju, raspoloženju i svim ostalim bitnim parametrima. U slučaju naglog pogoršanja zdravstvenog stanja korisnika, organizujemo prevoz do hitne pomoći ili poziv po potrebi.

Svi korisnici usluga doma za stara lica “Stari prijatelj” imaju tri kompletna obroka (salata, voće, dezert) i specijalni režim ishrane, po potrebi. Obroci su uvek sveže pripremljeni, raznovrsni, kvalitetni i prilagođeni potrebama i zdravstvenom stanju korisnika doma.


Pogledajte i zaposlite se u našem domu preko sajta klik do posla. Pogledajte naš profil na sajtu klikdoposla

Dom za stare Stari Prijatelj posao

Stari Prijatelj dom za stare posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva