OGLAS

Mlekar SZR

SVETOLIKA MLADENOVIĆA 71

Szr Mlekar

Dobrodošli na naš profil poslodavca na sajtu klikdoposla.

SZR Mlekar je prepoznatljiv po svojoj strasti i tradiciji u proizvodnji sireva i mlečnih proizvoda. Sa sedištem u srcu Kragujevca, posvećeni smo stvaranju najkvalitetnijih kačkavalja, sireva, paprike u pavlaci, kajmaka i pavlake. Naša reputacija izgrađena je na nepokolebljivoj posvećenosti vrhunskom kvalitetu i izvanrednom ukusu, koji osvaja srca naših kupaca širom zemlje.

U SZR Mlekar verujemo u značaj očuvanja tradicije, dok istovremeno težimo inovacijama i razvoju. Naš dinamičan tim je srž naše kompanije, i mi smo uvek u potrazi za talentovanim i strastvenim ljudima koji dele našu ljubav prema mlečnim proizvodima.

Ako ste entuzijasta mlečnih proizvoda i želite biti deo tima koji neguje tradiciju i inovacije, pogledajte naše trenutne otvorene pozicije za zaposlenje. Ovo je vaša prilika da postanete deo SZR Mlekar tima i da doprinesete stvaranju nekih od najukusnijih mlečnih proizvoda na tržištu.

Hvala što posećujete naš profil na sajtu klikdoposla.

Szr Mlekar posao

Szr Mlekar zaposlenje

Mlekara Kragujevac

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima