OGLAS

Vrtić životnih veština

Bulevar Mihajla Pupina 143

Vrtić životnih veština

"Vrtić životnih veština“ je mnogo više od vrtića, svu ljubav, znanje i pokušaje da razumemo dete smo pomešali i stvorili mesto inspirisano dečijim viđenjem sveta. Dugo smo se premišljali kako da nazovemo vrtić, a da sam naziv približi našu filozofiju i vaspitne ciljeve koje želimo da postignemo. Ideja nam je da se u svom radu odvojimo od “klasičnih vrtićkih tema” i od načina rada koji se uglavnom neguje, a koji je deci često dosadan, nametnut i povrh svega ne doprinosi njihovom razvoju. Suština je da se deca razvijaju kada su aktivna i kada sama dolaze do znanja, jer vrtić nije škola, već je mesto gde kroz druženje, traganje, igranje, zabavu dolazimo do novih saznanja. Iz tog razloga u našem radu je u fokusu proces saznavanja, a ne konkretna znanja i produkti, koja će biti zaboravljena brzo koliko su i naučena.

 Naš tim čine zaposleni različitih profila. Oni će iznova osmišljavati aktivnosti kako bi svaki dan boravka u vrtiću bio ispunjen novim otkrićima. Vaspitači su tu da nas zagrle, uteše, pohvale, usmere… Uloga vaspitača je od neprocenjivog značaja, jer oni vaspitavaju svojom celokupnom ličnošću, zato nam je bilo važno da odaberemo pozitivne, kreativne, dobre ljude koji će deci biti oslonac, podrška, ali i dobar uzor. Pogledajte našu aktuelnu ponudu poslova na sajtu klik do posla.

Vrtić životnih veština POSAO

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima