OGLAS

AFRODITA DM

SEJKINA 60 A/6

AFRODITA DM

Kozmetički salon Afrodita DM 

Kozmetički salon Afrodita DM pruža ekskluzivne frizersko-kozmetičke i medicinske tretmane koji su namenjeni očuvanju Vaše lepote i zdravlja. U prijatnom ambijentu salona koji se nalazi u Mirijevu, dočekaće Vas profesionalno i iskusno osoblje koje u svom radu kombinuje savremene i tradicionalne metode, što garantuje postizanje maksimalnih rezultata.

Svi tretmani koji se sprovode u salonu Afrodita DM su visoko profesionalni i prilagođeni individualnim potrebama klijenata. Jedan smo od retkih salona u Beogradu koji praktikuje drevnu metodu kineske medicine, akupresuru koja pruža efikasno rešenje kod migrena, bolova u ramenom predelu, vratu i leđima, problema sa sinusima, išijaglija, diskus hernije, nesanice, stresa, menstrualnih bolova, mučnina, problema sa varenjem...

Akupresura podrazumeva bockanje prstima na tzv. akupresurne tačke koje se nalaze duž 14 meridijana na telu, a koji su povezani sa jednim ili više vitalnih organa. Za razliku od opšte poznate akupunkture kod koje se stimulacija tačaka vrši iglicama, kod akupresure bolne tačke se tretiraju pritiskom prsta ili šake. Pogledajte našu ponudu poslova na sajtu klik do posla.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima