OGLAS

Contrapunto doo

Đurđevdanska 2 a

Contrapunto doo

Više od kompanije - partnerstvo u izvrsnosti, vrhunskom kvalitetu i pouzdanosti.

Naša vera u partnerstvo i izvrsnost oblikuje sve što radimo. Verujemo da zajedno možemo unaprediti iskustvo svih s kojima sarađujemo. Naše partnerstvo nije samo poslovno - to je osećaj zadovoljstva i rasta koje delimo.

Identitet Contrapunto doo se ogleda u našim saradnicima, partnerima i kupcima. Naš odnos s njima predstavlja esenciju naše kompanije. Zato svakodnevno radimo na unapređenju tog odnosa, posvećeni svemu što čini našu interakciju važnom za sve uključene strane.

Ovo je srž naše motivacije. Ustajemo svako jutro sa željom da stvaramo, proizvodimo i unapređujemo, s ciljem da ostvarimo pozitivan uticaj na zajednicu.

Ako ova vizija odražava i vaše vrednosti, pozivamo vas da istražite naše otvorene pozicije na klikdoposla.com. Pridružite se Contrapunto doo timu i zajedno gradimo bolju budućnost.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima