OGLAS

UNA DOM

Gostivarska 89

UNA DOM

UNA DOM – Vaša nova kuća za starost  UNA DOM ima visoke standarde medicinske nege koju pruža svojim korisnicima. Stručni tim, uključujući medicinske sestre i lekare, stalno je na raspolaganju za svakodnevne potrebe korisnika.  Dobrodošli u UNA DOM gde ćete se osećati kao kod kuće :)

Dom za stare osobe UNA DOM ima za cilj pružanje visoko kvalitetnih usluga starijim osobama u izuzetno prijatnom ambijentu i domaćoj atmosferi. Usluge koje dom za stare UNA DOM nudi podrazumavaju smeštaj, ishranu, negu (higijenu) i raznovrstan društveno rekreativan život zavisno od potreba, sposobnosti i interesovanja korisnika.

Želja nam je da ulepšamo treće životno doba našim korisnicima toplinom, druženjem, osmehom i stalnom negom koju nudimo u domu za stare UNA DOM.

UNA DOM posao

UNA DOM zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva