OGLAS

SZR Bosiljčić

Gavrila Principa 14

SZR Bosiljčić

Očuvanje Tradicije i Kvaliteta - Prilika za Rad u Bombondžijskoj Radnji

Opis:

SZR Bosiljčić je sinonim za tradiciju i kvalitet u svetu bombona. Osnovana davne 1936. godine, naša bombondžijska radnja u samom srcu Beograda sačuvala je autentičnost i čar proizvodnje bombona na starim, ali pouzdanim mašinama. Naša predanost tradicionalnim receptima, kvalitetnim sastojcima i ručnoj proizvodnji čini nas jedinstvenima na tržištu.

U našem preduzeću, ceneći nasleđe, težimo očuvanju kvaliteta i istinske vrednosti domaće proizvodnje. Naše bombone su plod tradicije, stručnosti i ljubavi prema poslu. Svaki korak u proizvodnji je pažljivo osmišljen, a svaki bombon ima svoju priču.

Radna mesta:

Pogledajte naš profil na sajtu klikdoposla i pronađite otvorena radna mesta. Ako želite postati deo naše tradicije i tima posvećenog kvalitetu, aplicirajte i pridružite nam se u očuvanju ukusa koji se pamte godinama.SZR Bosiljčić posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima