OGLAS

Urbana oprema doo

Narodnog fronta 73

Urbana oprema

Nakon 10 godina iskustva u čeličnim konstrukcijama u firmi Argus inženjering d.o.o. i rada na mnogim projektima za privatna lica i javna preduzeća u februaru 2013. godine izdvojili smo specifičan program urbane i eko opreme.  

Pomenuti proizvodni programi u novootvorenoj „ćerki“ firmi Urbana oprema d.o.o dobijaju adekvatan tretman koji se ogleda u sledećem:  dizajn proizvoda je poveren arhitektima i dizajnerima kvalitet proizvoda biće u skladu sa odredbama ISO 9001 posebna pažnja posvećuje se trajnosti proizvoda specifične proizvode nadstrešnica  ćemo konstruktivno optimizovati i na taj način obezbediti nisku cenu, trajnost i potpunu bezbednost  SERTIFIKOVALI SMO ISO 9001-2008 sistem menažmenta kvaliteta  i ISO 14001 sistem menažmenta zaštite životne sredine koje poštujemo i čije procedure sledimo uz  zadovoljstvo mnogih kupaca.  Proizvodnja se nalazi u Temerinu, gde raspolažemo sa 1600m2 zatvorenog prostora i svim potrebnim mašinama za proizvodnju urbane opreme, eko opreme i kovane bravarije.  

Opremljeni smo licenciranim softverima i kompletnim poslovnim sistemom firme EDOPS solutions  pomoću koga sa lakoćom i u duhu ISO 9001 upravljamo svim procesima firme i na taj način obezbeđujemo praćenje, održavanje i poboljšanje kvaliteta proizvoda.  Na našim internet stranama možete pronaći kataloge i tehničke opise proizvoda, a o svemu ostalom se možete dogovoriti sa inženjerima i arhitektama koji će u najkraćem roku dati ponudu ili savet o proizvodu koji Vas zanima.  

DOBIJATE RAZLIČITE PONUDE I PRAVITE IZBORE, ŽELIMO VAM  DOBRE I PAMETNE ODLUKE!  I VAŽNO NAM JE ŠTA MISLITE O NAMA! Pogledajte našu ponudu poslova na sajtu klik do posla

Urbana oprema posao

Urbana oprema zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva