OGLAS

Dom Nina

JAJINCI, SAVE JOVANOVIĆA 36A

Dom za stare-starački dom Nina Beograd 

Dom za stare NINA

Dom za stare "NINA" Svojim korisnicima pružamo svu neophodnu negu, a da bi zadovoljio i najviše standarde dom za stare NINA pažljivo je odabrao vrhunske profesionalce za svoje osoblje koje je uvek tu za njihove potrebe. Tim ljudi koji 24 časa dnevno vodi računa o našim korisnicima sačinjavaju – fizioterapeut, medicinske  sestre, socijalni radnik, negovateljice, radni terapeut, kuvari, spremačice i domar. Dom za stare Nina Beograd Jajnici Dom za stare Nina Beograd Jajnici Dom za stare Nina Beograd Jajnici Nina Beograd Dom za stare "NINA" se nalazi se u mirnom delu grada Beograda, Specijalizovano osoblje doma za stara lica "NINA", tu je da korisnicima pruži vrhunsku negu. Korisnicima doma se pruža medicinski nadzor lekara i medicinskih sestara 24h. U pružanju ovakve medicinske usluge uključeni su lekari i medicinske sestre sa bogatim iskustvom u radu sa starim licima. Naravno ako postoji potreba uvek smo spremni da angažujemo i ostale specijaliste iz svih oblasti medicine kao i angažovanje frizera, pedikira, manikira .itd. Potrebno je samo da poželite i mi ćemo se potruditi da ispunimo svaku Vašu želju.U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe. Kupatila su prilagodjena pokretnim, polu-pokretnim i nepokretnim osobama. Sobe za bolesne i nepokretne nalaze se na posebnom spratu sa posebnom 24-časovnom negom. 


Nina – Beograd – Jajinci 

U okviru doma je i lepo uredjeno dvorište za odmor i relaksaciju. Sve je usmereno ka maksimalnom komforu pa se tako na svakom spratu nalaze velike prostorije za odmor i druženje sa prelepom panoramom, pa naši korisnici mogu birati izmedju privatnosti svojih soba i druženja sa ostalim korisnicima u okviru velikih i komfornih zajedničkih prostorija. Raznovrsna, zdrava i bogata ishrana o kojoj brine brine tim lekara i nutricionista spremljena je od strane profesionalnog kuvara i prilagođena je zdravstvenom stanju naših korisnika. Hrana se redovno servira u zajedničkoj trpezariji a po potrebi korisnika može biti dostavljena i u samoj sobi. Za stanare čija dijagnoza to zahteva pripremamo poseban režim ishrane.

Pogledajte našu aktuelnu ponudu poslova na sajtu klik do posla.

Dom za stare NINA posao

Dom za stare NINA zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima