16 Oglasa za posao

Filter oglasa

Izaberite grad
Izaberite kategoriju
Izaberite poslodavca
Izaberite tip posla
Stručna sprema
Plata u dinarima

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS
OGLAS

Oglasi za posao medicinskih sestara - Klik do posla

Započnite svoju karijeru u medicini i pronađite posao medicinske sestre na Klik do posla. Pregledajte našu široku ponudu oglasa za posao u zdravstvenoj industriji i pronađite posao koji vam odgovara. Budite deo tima stručnjaka za zdravstvenu njegu i pomozite pacijentima da dobiju najbolju moguću negu. Naši oglasi za posao medicinskih sestara nude vam priliku da se pridružite dinamičnom i izazovnom okruženju u kojem možete razviti svoje veštine i znanje. Pregledajte naše ponude poslova i započnite svoju karijeru u medicini danas! 

Za poslodavce, Klik do posla nudi mogućnost objavljivanja oglasa za posao medicinske sestre kako bi privukli najbolje kandidate. Pridružite nam se i pronađite svog idealnog zaposlenog ili posao.

Premium PLUS

Medicinska sestra vaspitač

Postavljen od Predškolska ustanova Moj Prozorčić

2 dana do isteka

Beograd

po dogovoru

Zbog proširenja obima posla Predškolskoj ustanovi "Moj Prozorčić" potrebne medicinske sestre vaspitači i vaspitači/vaspitačice, sa ili bez radnog iskustva.

Zainteresovane kolege/koleginice mogu svoj CV poslati na mejl vrtića mojprozorcic@gmail.com ili se javiti putem telefona na broj 062387700

Pročitaj više

Premium PLUS

Glavna medicinska sestra/ tehničar

Postavljen od DOM ZA SMEŠTAJ ODRASLIH I STARIJIH SVETI TRIFUN

34 dana do isteka

Beograd

po dogovoru

Dom za smeštaj odraslih i starijih "Sveti Trifun" je Ustanova registrovana od strane Ministarstva rada, zapošljavanja, boračka i socijalna pitanja, kao i Ministarstva zdravlja. Trenutno se nalazimo na 2 lokacije u Beogradu. Više možete pogledati na našem sajtu www.domsvetitrifun.rs

Potrebna/an nam je: 

Glavna medicinska sestra/tehničar

Uslovi:      

neophodna završena srednja ili viša medicinska škola      prednost iskustvo u struci i licenca      prednost kandidati koji su u evidenciji NSZ-a duže od 6 meseci

Nudimo:     

rad na neodređeno vreme      mogućnost napredovanja      

Napomena:

Kandidati koji budu primljeni neophodno je da dostave lekarsko uverenje kojim se dokazuje zdravstvena sposobnost bez ograničenja za rad na radnom mestu za koje je raspisan oglas, izdato od Dispanzera medicine rada, kao i važeću sanitarnu knjižicu i uverenje da nisu osuđivani.
Zainteresovani se mogu javiti na broj telefona 063/437-043 ili elektronskim putem

Pročitaj više

Premium oglas

Medicinska sestra vaspitač i vaspitač

Postavljen od PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA DEČIJI KLJUČ

2 dana do isteka

Beograd

po dogovoru

Poslodavcu potrebna lica za rad na poslovima medicinska sestra vaspitača i vaspitača

Uslovi rada:
Poželjno radno iskustvo,

poželjna licenca, vredna odgovorna, kreativna, komunikativna osoba.

Nudimo redovna primanja, prijavu.
Prijave slati na e-mail: info@decijikljuc.rs, kontak telefon 061/6066-124

Pročitaj više

Izdvojeni oglas

Medicinska sestra - vaspitač (m/ž)

Postavljen od Predškolska ustanova Jare i Mare

4 dana do isteka

Više gradova

po dogovoru

Predškolska ustanova Jare i Mare postoji na tržištu punih 7 godina i nastoji da deci, porodicama i zaposlenima omogući kvalitet, pre svega.


Kao mladi ste imali viziju kakva treba da bude uloga profesionalca u vaspitno – obrazovnom radu i želite da ostavite trag u životima dece? Mi se razlikujemo od drugih, jer investiramo u svoje zaposlene, pre svega kroz dobru atmosferu u kolektivu, transparentnost u svim sferama rada, ali i mogućnost da se kao individua profesionalno razvijate, kroz slobodu da inicirate ideje i da budete uvaženi.


U našem timu zaposleno je osam ljudi, koji svakodnevno, kroz razvijanje projekata i bogatu programsku ponudu, nastoje da razvijaju veštine i potencijale svakog deteta.

Važno vam je da predškolsku ustanovu vode profesionalci koji ulažu u svoj tim, koji se vode kvalitetnim međuljudskim odnosima i koji svojim znanjem i iskustvom vode tim? Osnivač i direktor naše predškolske ustanove je diplomirani pedagog sa više od 15 godina iskustva u vaspitno – obrazovnom radu, realizator obuka za primenu Osnova programa – Godine uzleta.

Želite da radite u dobroj atmosferi, da vam vrtić bude “druga kuća”, posao na koji dolazite i sa koga odlazite rasterećeno, sa osećajem da ste timski doprineli i načinili promenu u životima dece? Ukoliko se pronalazite u ovim vrednostima, onda je ovaj oglas za posao za vas!


Medicinska sestra - vaspitač (M/Ž)


Beograd


Posebne pogodnosti rada:

Šestočasovno radno vreme;

Mentorska podrška za sticanje licence;

Mogućnost napredovanja;

Stručno usavršavanje i profesionalni rast;

Uslovi za zaposlenje:

 IV stepen stručne spreme; zvanje: medicinska sestra – vaspitač;

Sa ili bez radnog iskustva

Posebna napomena: Na oglas mogu konkurisati i kandidati pripravnici, koji u okviru svog radnog mesta mogu sticati neophodna znanja i veštine za polaganje ispita za licencu, uz podršku mentora.

Svoje biografije kandidati mogu slati na adresu: office@jareimare.rs

Pročitaj više

Istaknuti oglas

Medicinska sestra vaspitač

Postavljen od Predškolska ustanova Step by Step

23 dana do isteka

Više gradova

50000-80000 din

Opis:

 • Zahtevi: Završena medicinska škola, smer vaspitač
 • Poželjno radno iskustvo u radu sa decom jaslenog uzrasta
 • Uslovi rada: Radno vreme 7 sati, prijatno poslovno okruženje, novi prostor
 • Imamo lokaciju na Banovom brdu i na Novom Beogradu


Kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor. 

Pročitaj više

Istaknuti oglas

Medicinska sestra-vaspitač

Postavljen od PU Srećica

23 dana do isteka

Beograd

po dogovoru

Potrebna nam je medicinska sestra - vaspitač za rad u predškolskoj ustanovi na neodređeno vreme. 

Početna plata 50.000 dinara

Za više informacja pozovite nas na kontakt telefon: 064/1455-978

Pročitaj više

Istaknuti oglas

Medicinska sestra

Postavljen od Poliklinika dr Rončević

47 dana do isteka

Beograd

po dogovoru

Potrebna medicinska sestra opšteg ili ginekološkog smera za rad u Beogradu u Poliklinici dr Rončević sa  položenim stručnim ispitom i posedovanjem licence. Posao se obavlja u  smenama, bez noćnih smena, svaka druga ili treća subota su neradne u zavisnosti od organizacije posla, nedelja je neradna. Nudimo stalan radno donos , početna plata je 70 000 rsd uz mogućnost napredovanja. Dužnosti: Posao podrazumeva rad na info pultu(rad sa klijentima, zakazivanje pregleda, organizacija posla itd. ), medicinski deo (vađenje krvi, parenteralna terapija, asistiranje prilikom pregleda, intervencija itd), vođenje medicinske dokumetacije

Pročitaj više
Medicinska sestra/ tehničar

Postavljen od HOLIDAY HOUSE LUX

9 dana do isteka

Beograd

80000-120000 din

Domu za stara lica Holiday House Lux, ul. Stara lipovica 170c, potrebna medicinska sestra tehničar

Nudimo:  

 • stalan radni odnos            
 • početna plata 80.000 RSD  
 • Postoji mogućnost smeštaja


Zainteresovani kandidati mogu poslati svoj CV utem sajta klik do posla


Pročitaj više
Vaspitač i medicinska sestra

Postavljen od PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA VIVAK

16 dana do isteka

Beograd

50000-80000 din

Privatnoj predškolskoj ustanovi "Vivak" potrebni vaspitači i medicinske sestre. Prijava od prvog dana,

obezbeđen obrok, plata do 80.000.

Pročitaj više

Pronađite posao medicinske sestre na Klik do posla


U današnje vreme, zdravstvena industrija je jedna od najbrže rastućih u svetu, što znači da postoji velika potreba za kvalifikovanim medicinskim osobljem. Kao medicinska sestra, vaša uloga u zdravstvenom sistemu je od suštinske važnosti. Odgovorni ste za negu pacijenata i pružanje osnovne zdravstvene nege, što zahteva visoke nivoe stručnosti i pažnje.

Kao jedan od vodećih sajtova za zapošljavanje u Srbiji, Klik do posla vam nudi priliku da pronađete najnovije oglase za posao medicinskih sestara. Naša platforma je dizajnirana da vam pomogne da pronađete posao koji odgovara vašim veštinama i iskustvu.


Pronalaženje posla medicinske sestre na Klik do posla


Kada tražite posao medicinske sestre na Klik do posla, imate pristup širokoj paleti oglasa za posao koji se redovno ažuriraju. Naša platforma vam omogućava da pretražujete oglase za posao po lokaciji, obrazovanju, iskustvu i drugim faktorima koji su vam bitni.

Ako ste nedavno diplomirali, možete pronaći oglase za početničke pozicije, dok iskusniji kandidati mogu pronaći oglase za naprednije pozicije. Pored toga, naša platforma vam omogućava da pretražujete i oglase za posao na privremenim i honorarnim pozicijama.

Kada pronađete oglas za posao koji vas interesuje, lako se prijavite za posao direktno na našoj platformi. Možete kreirati svoj profil, dodati svoj CV i pripremiti svoje prijavne dokumente na jednom mestu.


Objavljivanje oglasa za posao medicinske sestre na Klik do posla


Ako ste poslodavac u zdravstvenoj industriji koji traži kvalifikovane medicinske sestre, Klik do posla vam nudi jednostavan i efikasan način da objavite svoje oglase za posao.

Naša platforma vam omogućava da kreirate i objavite oglase za posao medicinskih sestara brzo i lako. Možete odrediti kriterijume za kandidate koje tražite, uključujući lokaciju, obrazovanje, iskustvo i druge relevantne faktore.

Pored toga, naša platforma vam nudi široku bazu podataka sa kvalifikovanim kandidatima iz oblasti zdravstvene nege. Možete pregledati njihove profile, procenjivati njihove kvalifikacije i lako kontaktirati kandidate putem naše platforme.

Kada objavite oglas za posao medicinske sestre na Klik do posla, vaš oglas će biti vidljiv našoj širokoj mreži kandidata u Srbiji. Osim toga, nudimo i napredne opcije oglašavanja koje će vaš oglas za posao istaći na našoj platformi i privući pažnju kvalifikovanih kandidata.


Klik do posla - Vaš partner za zapošljavanje


Kao jedan od vodećih sajtova za zapošljavanje u Srbiji, Klik do posla vam nudi priliku da pronađete najnovije oglase za posao medicinskih sestara. Bez obzira da li ste kandidat koji traži posao ili poslodavac koji traži kvalifikovane kandidate, naša platforma vam nudi efikasno i jednostavno rešenje.

Sa našom platformom možete pregledati širok izbor oglasa za posao, brzo i lako aplicirati za posao i pronaći kvalifikovane kandidate za vašu kompaniju. Uz napredne opcije oglašavanja i pristup širokoj bazi podataka kandidata, Klik do posla je vaš idealni partner za zapošljavanje u zdravstvenoj industriji.

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

 • kontakt@klikdoposla.com
 •  
 • Radno vreme:
 •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva