3 Oglasa za posao

Filter oglasa

Izaberite grad
Izaberite kategoriju
Izaberite poslodavca
Izaberite tip posla
Stručna sprema
Plata u dinarima

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS
OGLAS

Posao Knjigovođe

Tražite posao knjigovođe? Pogledajte našu ponudu oglasa za posao i pronađite najnovije ponude poslova u ovoj struci. Klikdoposla.com nudi jednostavno korištenje, mogućnost pretraživanja stotina poslovnih ponuda svakog dana, te jasne i detaljne informacije o svakom radnom mestu. Pronađite posao koji vam odgovara i započnite svoju karijeru u knjigovodstvu uz klikdoposla.com!

Istaknuti oglas

Knjigovođa

Postavljen od SALDO ACCOUNT DOO

20 dana do isteka

Novi Sad

po dogovoru

Knjigovodstvenoj agenciji potreban je knjigovođa sa iskustvom.

Telefon za informacije: 060/1522-884

CV slati na adresu: knjigovodstvonovisad2022@gmail.com

Pročitaj više
Knjigovođa

Postavljen od Danibom doo

19 dana do isteka

Beograd

50000-80000 din

Potreban knjigovodja u privrednom drtuštvu koje se bavi knjigovodstvenim uslugama. potrebno radno iskustvo do 5 godina i poznavanje rada u programu "Minimax". 

CV poslati elektronskim putem na danibomdoo@gmail.com 

 

Pročitaj više
Knjigovođa

Postavljen od MENTOR RAČUNOVODSTVO I KONSALTING DOO BEOGRAD

42 dana do isteka

Novi Beograd

po dogovoru

Rad na obradi i knjiženju dokumentacije, obračunima zarada, poreza i drugih poslova u agenciji za računovodstvene poslove Uslovi:

Timski i samostalni rad u servis računovodstvu


Potrebno prethodno znanje i iskustvo, poznavanje rada na online knjigovodstvenim programima

Odlični uslovi rada u savremeno opremljenom prostoru, mogućnost usavršavanja i napredovanja


Pročitaj više

Posao knjigovođe - Pronađite savršeno radno mesto na klikdoposla.com

Tražite posao knjigovođe i želite da pronađete najbolju moguću poziciju za svoju karijeru? Klikdoposla.com je vaš izbor! Naša platforma nudi širok izbor oglasa za knjigovodstvene poslove i povezuje vas sa poslodavcima koji traže profesionalce u ovoj oblasti.

Na klikdoposla.com pronalaženje posla u knjigovodstvu je lako i brzo. Naš sajt nudi intuitivan i jednostavan za korišćenje interfejs koji vam omogućava da pretražujete stotine oglasa za posao. Takođe, imamo širok spektar poslovnih ponuda iz različitih sektora i grana, pa Vam nudimo mogućnost da istražite različite poslovne mogućnosti.

Svi oglasi za posao na našem sajtu su detaljno opisani i sadrže informacije o uslovima rada, platama, potrebnim kvalifikacijama i drugim bitnim detaljima. Možete saznati više o svakom poslodavcu pre nego što se prijavite za posao, što vam daje prednost i omogućava vam da donesete informisanu odluku o tome koji posao najbolje odgovara vašim potrebama i željama.


Za sve koji traže posao knjigovođe, klikdoposla.com je odlično mesto za početak. Naša platforma vam nudi mogućnost da se povežete sa brojnim poslodavcima u Srbiji i regionu, a sve što treba da uradite je da pogledate oglase za posao i pronađete savršen posao za sebe.

Više od samo pronalaska posla - klikdoposla.com vam pomaže u svakom koraku vaše karijere

Ne čekajte više, pridružite se klikdoposla.com i pronađite posao knjigovođe koji će vam pomoći da napredujete u karijeri i ostvarite svoje ciljeve!


Šta je posao knjigovođe?

Posao knjigovođe podrazumeva vođenje finansijske evidencije i izveštavanje o finansijskom stanju preduzeća ili organizacije. Knjigovodioci prate transakcije, prate uplate i prihode, obračunavaju poreze i izveštavaju o finansijskim podacima. Oni su ključni članovi finansijskog tima organizacije i rade u raznim industrijama, uključujući bankarstvo, računovodstvo, osiguranje i mnoge druge. Posao knjigovođe zahteva detaljnu i preciznu radnu etiku, kao i sposobnost prilagođavanja promenama propisa i tehnologije.

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva