OGLAS

EPA CONTY DOO

Karađorđeva 15 a

EPA CONTY DOO

Dobrodošli na naš profil na sajtu klikdoposla!

Dom za stare Beli Kamen nudi posebnu negu i prijatnu atmosferu koja je osmišljena da pruži najbolje uslove za vaše najstarije članove porodice. Naša misija je da stvorimo mirno i sigurno okruženje u kojem svaki korisnik može u potpunosti da uživa.

Naše idilično okruženje i kućna atmosfera upotpunjena je prisustvom stručnog medicinskog osoblja, koje je pažljivo birano da bi na najbolji mogući način brinulo o korisnicima i pružalo im adekvatnu negu. Osoblje se svakodnevno trudi da pruži pažnju, ukusan obrok, prijatnu atmosferu, podršku i društvo našim korisnicima. Ljubaznost, smirenost i strpljenje su kvaliteti našeg osoblja koji se svakodnevno trude da maksimalno zadovolje potrebe korisnika.

U mirnom okruženju Doma, sa sadržajima koji doprinose kvalitetu života i bajkovitoj lokaciji, vaši najstariji članovi porodice mogu da uživaju u potpunosti. Objekat je specijalno dizajniran da zadovolji sve posebne i pojedinačne potrebe korisnika, sa ciljem pružanja bezbrižne i mirne starosti.

Hvala što posećujete naš profil na sajtu klikdoposla!

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima