OGLAS

LV-POOLS DOO SREMSKA KAMENICA

Vojvode Putnika 26

LV POOLS

LV POOLS je renomirani brend i lider kada su u pitanju proizvodi i usluge:

izgradnja, montaža bazena i bazenska oprema,

• prodaja i montaža rubnog kamena za sve tipove i oblike bazena,

• prodaja i montaža infracrvenih i finskih sauna,

• prodaja i montaža hodrmasažnih i jacuzzi kada.

LV POOLS već dugi niz godina uspešno posluje na teritoriji Srbije i Hrvatske, sa tendencijom proširenja na teritoriju Crne Gore i ostalih zemalja u regionu. Pratimo razvoj tehnologije i savremene svetske trendove, uvodimo nove standarde, koristimo savremena sredstva i opremu kada je u pitanju bazenska tehnika.

Stalnim usavršavanjem kako u zemlji, tako i u inostranstvu, radom za kompanije i krajnje kupce postali smo firma koja uvek pronalazi rešenja za najveće izazove u izvođenju radova na različitim projektima. Poslujemo po najvišim svetskim standardima u okviru sistema menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2008, zaštite životne sredine ISO 14001:2004 i sistemom upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu TS 18001:2008.

Odličan dizajn dovodi do velikog projekta, a velikim projektima potreban je vrhunski dizajn. LV POOLS sarađuje sa lokalnim arhitektama, inženjerima i dizajnerskim timom koji će projekat realizovati u skladu sa Vašim potrebama i budžetom.

Visok nivo završne obrade i kvaliteta bazenskih elemenata, profesionalni pristup, projektovanje najboljeg rešenja za kupca, dugogodišnje iskustvo i tradicija su najbolja preporuka za naše proizvode. Pažljivo radimo na svakom projektu koji nam je poveren i ponosni smo na stečenu reputaciju.


Pogledajte našu ponudu poslova na sajtu klik do posla.

LV-POOLS posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima