OGLAS

Privatna predskolska ustanova Sunce

Bulevar oslobodjenja 401 b

Privatna predskolska ustanova Sunce

Vrtić Sunce

Program rada Ustanove je akreditovan od strane Ministarstva prosvete. Boravak dece u PPU "Sunce" je subvencionisan od strane Grada Beograda. Zašto je PPU "Sunce" je: Vrtić po meri svakog deteta? 1. Naš stručni tim prepoznaje potencijale svakog pojedinačnog deteta i unapređuje ih. 2. Nekadašnji polaznici PPU "Sunce" su danas srećni, ostvareni mladi ljudi. Sa ponosom pratimo njihov uspeh na različitim poljima: u sportu, umetnosti, društvenim i prirodnim naukama, u zemlji i inostranstvu. TRI RAZLOGA zbog kojih je PPU "Sunce" : Druga kuća svakom detetu. 1. Zajedničkim radom stručnog tima činimo da se svako dete oseća bezbedno, uvažavano, voljeno. Stvaramo toplinu porodičnog okruženja i profesionalnim pristupom činimo da se dete kroz igru razvija na svim poljima. 2. Negujemo aktivnu saradnju sa porodicom, otvorenu i redovnu komunikaciju kroz elektronsku korespodenciju, individualne razgovore i razmenu foto i video materijala aktivnosti. 3. Nalazimo se u zelenom delu Banjice. Naš objekat poseduje namenski oblikovan prostor za bezbedno i srećno odrastanje kao i veliki namenski oblikovan vrt za odrastanje u skladu sa prirodom. Objekat je u vlasništvu osnivača, koji je po struci diplomirani vaspitač. U objekat se kontinuirano i znalački ulaže u cilju praćenja dečijih potreba kao i podizanja kvaliteta rada. NAŠ TIM Tim PPU "Sunce" čine: vaspitači, medicinske sestre-vaspitači, pedagog, logoped, nutricionista, stručni saradnici za strani jezik, umetnost, nauku i sport, kao i domaćice vrtića. Smatramo da je svaka karika u timu podjednako važna. Aktivnosti u vrtiću: 

*Svakodnevna otvorena, vođena igra i usmerene aktivnosti kroz sve metodike rada *Program nege i preventivne zdravstvene zaštite deteta *Ishrana po savetima nutricioniste a u skladu sa individualnim potrebama deteta *Pripremni predškolski program + individualni rad *Psihološka radionica za decu i on-line savetovalište roditelje *Program: U skladu sa prirodom - svakodnevna organizovana igra u dvorištu. *Škola tenisa- Munchkin Tennis *Škola engleskog jezika-Oxford i Macmillan program *Škola šaha *Dečiji atelje likovne i primenjene umetnosti- Sunart i Baby Sunart program *Kulturno istorijski centar - fokus na nacionalnoj istoriji *Ekološka i reciklart i redimejd radionica - Spremni za novo doba *Plesni studio *Škola glume *Gastro radionica *Muzička radionica *Vaspitno obrazovni rad obavlja se pod nadzorom pedagoga *Aktivnosti u jaslenoj grupi: *Program nege i preventivne zdravstvene zaštite deteta *Ishrana po savetima nutricioniste a u skladu sa individualnim potrebama deteta *Baby sport-program razvoja krupne motorike *Senzo kutak, u enterijeru i dvorištu vrtića *Baby Big-program usvajanja kulturno higijenskih navika *Baby music program *Recitaonica za najmalđe *NTC Baby *On-line savetovalište roditelje Kontakt: Bulevar Oslobodjenja 401 b, Banjica 011 36 74 086 064 201 37 43 Dragana Lazarević, diplomirani vaspitač 064 684 01 01 Milena Lazarević, Montesori vaspitač, likovni pedagog

Privatna predskolska ustanova Sunce posao

Vrtić Sunce posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima