OGLAS

Good fruit 1107 doo

VOJISLAVA ILICA 34, LOKAL 5

Good Fruit 1107 DOO

Dobrodošli na naš profil na sajtu klikdoposla. 

Predstavljamo vam kompaniju Good Fruit 1107 DOO, lociranu u Beogradu-Vračaru, Srbija. Sa ponosom ističemo pun naziv naše kompanije: Good Fruit 1107 DOO Beograd-Vračar. Osnovani smo 6. novembra 2018. godine, sa misijom da pružimo kvalitetne usluge i proizvode našim klijentima.

Glavna aktivnost naše kompanije je maloprodaja u nespecijalizovanim prodavnicama, sa fokusom na hranu, piće i duvan. Posebno smo ponosni na naše prodavnice mešovite robe gde, pored osnovnih proizvoda, nudimo i širok spektar drugih artikala uključujući odeću, nameštaj, kućne aparate, metalnu robu, kozmetiku i mnoge druge.

Naša adresa je Vojislava Ilića 34, lokal 5, 11000 Beograd. Posvećeni smo pružanju izuzetnog kvaliteta i usluge svim našim kupcima.

Hvala što posećujete naš profil na sajtu klikdoposla.


Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima