OGLAS

OLIMAS BEAUTY POINT INTERNATIONAL

Strahinjica Bana 64

OLIMAS Beauty Point

OLIMAS BEAUTY POINT INTERNATIONAL


OLIMAS Beauty Point International salon za profesionalnu masažu je otvoren krajem 2009. godine. 

OLIMAS salon je specijalno koncipiran tako da se klijenti osećaju opušteni samim ulaskom u salon. Svaku prostorija je posebno osmislila poznati bečki arhitekta Violeta Salhofer, tako da ulaskom u salon počinje svet u kojem ne postoje stres, umor i bol. OLIMAS maseri su specijalno usavršeni fizioterapeuti čija veština pokazuje odlične rezultate kod klijenata.

OLIMAS salon je opremljen profesionalnom opremom. Masaže se obavljaju na stolovima za masažu, stolici za masažu i strunjačama. Kompletnom uživanju doprinose prijatni zvuci muzike i aromatični mirisi.

OLIMAS BEAUTY POINT INTERNATIONAL paketi za masažu i članske karte predstavljaju posebnu pogodnost za one koji redovno dolaze, a svi OLIMAS klijenti odlaze uz pravilo: NAKON MASAŽE OPET IMAM OSMEH! Pogledajte našu aktuelnu ponudu poslova na sajtu klik do posla.

OLIMAS Beauty Point posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima