OGLAS

PR Koki

MAKENZIJEVA 66

PR KOKI

Poslastičarnica Koki 

Torte, kolači, kafa  Koki

Koki kafa 

Naša pržionica kafe postoji od davne 1970. godine, u želji da uživate u savršenom ukusu prve jutarnje kafe pripremamo je po recepturi predratnih majstora.  Uz dobru kafu uvek ide i savršen slatkiš koji Vam mi i nudimo.  Svakodnevno u našoj radnji možete uživati u velikom izboru torti, kolača, vanilica, princes krofni… Sve pravimo po tradicionalnim, ali i modernim receptima isključivo od kvalitetne belgijske čokolade, lešnika, badema, oraha i voća.  Tradicija duga skoro pola veka rezultat je uspešnog spoja porodične predanosti i moderne tehnologije.

KOKI kolači

Pravimo ih i u posnoj varijanti  Jedinstveni kvalitet KOKI SLATKIŠA rezultat je uspešnog spoja tradicionalne recepture, porodične predanosti i moderne tehnologije. U izradi koristimo prvoklasne prirodne sastojke, orah, badem, lešnik, med, marcipan i osam vrsti belgijske i italijanske čokolade. Slavski sitni kolači, dekorativni skatkiši, biskviti.

Koki  kafa poslastičarnica posao

Poslastičarnica u Beogradu posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima