OGLAS

AVB TEAM DOO

NARODNIH HEROJA 43

AVB team

AVB team je preduzeće koje uspešno posluje od februara 2010. godine. Naši počeci su vezani za distribuciju proizvoda iz AFH programa, kao i za proizvodnju ubrusa i toalet papira u listićima. Od osnivanja pa do današnjeg dana AVB team je preduzeće sa više od 500 zaposlenih koji svakodnevno  pružaju svoje usluge na preko 400 objekata na celoj teritoriji Srbije.

Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo u mogućnosti da Vas informišemo da je AVB team doo u prethodnom periodu bio u procesu pregovora sa Investicionim fondom SEAF (SEAF Serbia Impact Fund B.V. www.seaf.com). Dana, 14. Juna 2019. Godine zvanično smo potpisali Ugovor o ulaganju / dokapitalizaciji i SEAF je postao suvlasnik AVB team-a sa učešćem od 33%. SEAF je investicioni fond osnovan u Vašingtonu 1989. Godine i do sada je investirao u 22 zemlje širom sveta, u svom portfoliu raspolaže sa preko 500 miliona dolara kapitala, a u Srbiji je investirao u Gomex, Bio Špajz, Adore Chocolate, PC centar, Tetragon, Logo Holding, A2B express itd. Za AVB team je ovo značajan korak u postizanju većeg nivoa usluga, a sredstva koju sa nam raspolaganju omogućavaju nam da investiramo u proširenje proizvodnje i otvaranje novih usluga koje ćemo pružati na tržištu. Sam proces i odabir AVB team, koji u ovom momentu zapošljava oko 450 radnika, od strane SEAF-a je dokaz našeg dosadašnjeg uspešnog, legitimnog i profesionalnog rada.

Pogledajte koje poslove nudimo preko sajta klik do posla

AVB team posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2022 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva