OGLAS

ES ENERGO SERVIS DOO

KRUŽNI PUT 9V

ES ENERGO SERVIS

O nama

Mi smo Es Energo Servis drago nam je.  Preduzeće Es Energo Servis doo osnovano je 1994. godine i nastalo je od istoimene samostalne zanatske radnje osnovane 1989. godine. Osnovna delatnost preduzeće je izvođenje opštih i završnih radova u građevinarstvu. Prateći potencijale tržišta od 2000. godine preduzeće je razvilo i prateće delatnosti i to izvođenje elektro radova kao i proizvodnja alu i pvc stolarije.

Osigurati da svi zaposleni u potpunosti primenjuju uspostavljene standarde i doprinose stvarivanju zadatih ciljeva preduzeća.

Principi kompanije  

Na samom vrhu principa je svakako kvalitet izvedenih radova i pruženih usluga, poštovanje zadatih rokova izvođenja kao i stalno unapređenje stručnosti zaposlenih.  Akcenat na bezbednosti i zdravlju na radu i konkurentnost cena usluga na tržištu izdvajaju nas od ostalih. Korišćenje savremene opreme, materijala i alata pri izvođenju radova, garancija za izvedene radove, poštovanje svih normi i standarda zaštite životne sredine, aktivna komunikacija sa poslovnim okruženjem, kao i bezbednost kumunikacije i primljenih podataka čine ‘Es Energo Servis’ doo visoko pozicioniranom kompanijom na tržištu.

Proces i vrednosti  

Naš tim tehničke pripreme ponudiće Vam konkurentnu cenu za izradu vašeg projekta. Predstavićemo Vam logistički plan specifičan za projekat, dinamiku izgradnje i opcije vrednosnog inženjeringa koje možete proceniti. Kao Vaš Generalni izvođač, angažovaćemo proverene dobavljače i biti u potpunosti odgovorni za proces. Konačno, koordiniraćemo trgovačke izvođače, upravljati radničkom i javnom sigurnošću, te nadgledati pristup gradilištu i logistiku kako bismo osigurali kvalitet i dovršili Vaš projekt u roku.

ES ENERGO SERVIS posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva