OGLAS

HOB BRAND GROUP DOO

Sinđelićeva 25 lokal 8

HOB BRAND GROUP

HOB kompanija

HOB kompanija koja je uvek na usluzi svojim kupcima, bilo da ste profesionalni frizer ili neko ko jednostavno brine o svojoj lepoti. Mi smo firma koja se bavi prodajom alata, pribora, opreme i kozmetike za frizere i kozmetičare.  

HOB se bavi prodajom profesionalne kozmetike i opreme za frizerske i kozmetičke salone. Naša dužnost je da vaši nokti, kosa i lice dobiju najbolje i ostanu negovani pomoću širokog asortimana proizvoda. 

HOB zastupa svetski poznate brendove kao što su: 

TIGI, Bed Head, B for Men, Catwalk, S-Factor, Alter Ego, Ceriotti, Wahl, Moser, Euro Stil, Xanitalia, Thuya, Kouho, Henbor, Serical, Fanola,4Nails, Arcobaleno, Pro4you, RR Line, Jaguar, Eti, CND, BabylissPro, Byothea, Jay2, City Color, Rich, Color Us,Ermila. 

Posetite nas na adresi: Sinđelićeva 25 u Čačku, lokal broj 8. Pored kvalitetnih proizvoda, kod nas možete dobiti odlične savete i uveriti se zašto smo baš mi lideri na tržištu. 

Parttner kompanije HOB na tržištu je Unitech. 

HOB BRAND GROUP posao

HOB BRAND GROUP zaposlenje

Čačak

Kragujevac


Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2022 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva