OGLAS

FLAMINGO HIT doo

GRGE ANDRIJANOVIĆA ULICA 4 KRNJAČA

FLAMINGO HIT

Flamingo Resort

Restoran „Flamingo Resort“ je moderan prostor, čiji enterijer i tehnička opremljenost dopuštaju laku transformaciju za bilo koje namene prema zahtevima klijenata.  Pogodan je za organizaciju svih vrsta proslava i svečanosti.

Privatne proslave Svadbe – Venčanje, jedan od najznačajnijih događaja u životu svakog čoveka, zauzima posebno mesto u našoj ponudi.  Punoletstvo, dan kada puniš 18 godina je jedan od najlepših događaja u životu svakog čoveka. Ukoliko odlučite da punoletstvo obeležite kod nas, garantujemo nezaboravni doživljaj koji će Vama i Vašim prijateljima zauvek ostati u divnom sećanju. .  Dečiji rođendani – „FLAMINGO RESORT“ je izvanredan izbor za organizaciju rođendana za stariju decu! Nudimo mogućnost korišćenja bazena, balona za fudbal, animatora… i još puno toga, a to sve u dogovoru sa Vama.  Krštenja – Ukoliko želite da ovaj poseban dan proslavite kod nas, nudimo Vam visokoprofesionalnu uslugu. Pored odličnog menija i profesionalnog osoblja, možete dobiti i sve ostale usluge vezane za ovaj svečani dan.  Slave – Kod nas možete organizovati i krsnu slavu za željeni broj gostiju, sa menijem po izboru, prostorom opremljenim u skladu sa potrebama i kompletnom uslugom po dogovoru. Provedite prijatan dan sa rodbinom i prijateljima.

Bazeni Flamingo 

U sastavu Flamingo Resort kompleksa nalazi se otvoreni bazen dimenzija 20m x 40m, dubine 170cm i u okviru njega manji bazen za najmlađe dimenzija 10m x 20m, dubine 1m, bebi bazen dubine 40cm, kao i hidromasažna kada na otvorenom za 8 do 10 osoba. Za potpuni užitak i opuštanje  za vas smo obezbedili veliki broj ležaljki i baldahina (baldahini uz doplatu i rezervaciju).  Pored samog bazena nalazi se otvoreni šank sa velikim izborom alkoholnih i bezalkoholnih pića i koktela. Za ljubitelje ukusne hrane tu je raznovrsna ponuda jela iz naše kuhinje u kojoj možete uživati u otvorenoj bašti restorana, koja ima pogled na bazen sa ukupno tri stotine sedećih mesta. Ta ista naša bašta nudi mogućnost organizovanja svih vrsta svečanosti po vašoj želji.

Za naše goste pripremili smo i veliki izbor jela sa Fast Food-a, sladoleda kao i neizbežne palačinke.  Pored samog bazena se nalazi i terasa sa koje se prostire pogled na bazen kao i na naš ceo komleks.  Još nešto, u blizini bazena smo osmislii i kutak za najlmlađe, ali ni to nije sve.  Sam Flamingo Resort vam nudi raznovrsnu ponudu tako da kod nas možete organizovati nezaboravan dan i provesti prelepe trenutke u našem bazenu, kafiću, restoranu, teretani, wellness centru, a možete se odmoriti i prenoćiti u našim apartmanima.

Pogledajte i koju ponudu poslova imamo preko sajta klik do posla

FLAMINGO HIT posao

Flamingo Resort posao

FLAMINGO HIT zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima