OGLAS

Predškolska ustanova Kutak

Debarska 19

Predškolska ustanova Kutak

Vrtić Kutak

KUTAK je novi multifunkcionalni prostor u kome je sve usmereno ka radosnom, kreativnom, zabavnom i bezbednom boravku Vaše dece. Kutak u svojoj ponudi za sada ima vrtić i jaslice.  

VRTIĆ KUTAK detetu pruža sveobuhvatnu brigu o zdravlju kroz redovne posete pedijatra, logopeda, fizioterapeuta i stomatologa.  Rad u vrtiću je bilingvalni (englesko-srpski) uz mogućnost uvođenja još nekog jezika ukoliko potrebe budu to zahtevale.  Vrtić radi po Montesori programu.  

Montesori metoda zasnovana je na individualnim potrebama svakog deteta i ona, uz aktivan razvoj i praktično delovanje, vodi ka stimulisanju samostalnosti u svakodnevnim radnjama koje dete obavlja. Dete će biti stimulisano da istražuje, osluškuje, učestvuje, stvara i pomaže. Na najkreativniji i najbezbolniji način gradiće svoju ličnost, pronaći će sopstveni ritam, samo će odlučivati i postati nezavisno. Biće znatiželjno, uvek će ići dalje i, što je još važnije, imaće želju da stalno uči, saznaje i otkriva nove stvari.  U nasem vrticu svakodnevno sprovodimo muzicku, fizicku i likovnu aktivnost u organizaciji sa strucnim saradnicima, kao i usmerene aktivnosti namenjene razlicitim uzrasnim grupama.  

Rad sa decom je u manjim grupama.  Rad sa decom se bazira na ranoj stimulaciji dečijeg mozga, tj. razvoja sinapsi, otkrivanja darovite dece i rad sa darovitom decom sa licenciranim vaspitačima i stručnim saradnicima.  Rad vrtića obuhvata UZRAST dece od 0 do 7 godina.  

RADNO VREME vrtića je od 07:00 do 21:00, radnim danima, subotom od 7-14h uz mogućnost čuvanja dece po potrebi.  Sistem rada sa decom je zasnovan na jasnom razumevanju sposobnosti svakog deteta i posvećenom individualnom radu vaspitača, koji je fokusiran na podsticanje mentalne i fizičke veštine deteta, bez ograničavanja kreativnosti i uz puno poštovanje dečijih potreba. Jedna od prednosti ovog sistema je i otkrivanje darovite dece i na taj način pravilno usmeravnje njihovog razvoja. Takođe, podiže nivo intelektualnih sposobnosti, sprečava poremećaj koncentracije i pažnje, razvija koordinacije pokreta i motorike, razvija brzinu razmišljanja i zaključivanja, koristan je za detekciju darovite dece i podsticanja razvoja darovitosti, povećava broj neuronskih veza u mozgu.

IGRE U OKVIRU MONTESORI PROGRAMA SU:  

Stimulacija razvoja očnih mišića (odabrane igre sa loptom), igre preskakanja; razvoj koordinacije pokreta i motorike (igre rotacije, preskakanja, provlačenja); razvoj brzine razmišljanja i zaključivanja – funkcionalno znanje (apstraktivni simboli i zagonetne priče i pitanja). 

BRIGA ZA ZDRAVLJE  KUTAK Vašem detetu pruža sveobuhvatnu brigu o zdravlju kroz redovne posete pedijatra, logopeda, fizioterapeuta i stomatologa. 

IGRA I ZABAVA  Svi sadržaji rođendaonice su na stalnom raspolaganju deci koja pohađaju vrtić u okviru KUTKA, uz dodatak stalnih kreativnih radionica koje podstiču maštu i umetničko izražavanje, kao i edukativnih aktivnosti koje razvijaju um i uče strane jezike – i sve to uz mogućnost aktivnog učešća roditelja! 

ISHRANA  U okviru Kutka postoji domaća kuhinja gde se hrana priprema po receptima nutricioniste, pažljivo skrojenim prema potrebama organizma u razvoju, uz mogućnost individualnog prilagodjavanja obroka za decu sa specifičnim potrebama u ishrani. POSEBNI PROGRAMI koje Kutak nudi su:  igraonica za decu, letnji i zimski kampovi, proslava rođendana. U okviru programa rada postoji; likovna sekcija, muzička aktivnost, fizička aktivnost i dramska sekcija. 

DODATNE AKTIVNOSTI  engleski jezik, školica sporta, plesić.

Predškolska ustanova Kutak posao

Predškolska ustanova Kutak zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2022 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva