OGLAS

PTR MOZART

ĆIRILA I METODIJA 17A LOKAL 1

Poslastičara Mozart

Poslastičara Mozart postoji od 2008godine. Bavi se proizvodnjom torti i kolača. Postaje nezaobilazna adresa jednog grada. Više od deset godina konstantna postavlja visoke ciljeve u poslastičarstvu i prati svetske trendove. Osnovna deviza poslovanja je kvalitet proizvoda, korišćenje samo najkvalitetnijih sirovina. To su prepoznali i naši brojni kupci koji svakodnevno posećuju Mozart poslastičaru. Od 2018 god. krenuo je sa radom i Mozart cake gde se pored kolača, može popiti i odličan espresso.

U našoj poslastičari možete uživati u osvežavajućim voćnim i čokoladnim notama naših torti i kolača. Pored torti i sitnih kolača koje možete naručiti za sve vrste prilika, kod nas možete uživati i u odličnom espressu. Naučili smo da postoje dva leka protiv bola, tuge i drugih rana ljudskog srca: to su vreme i čokolada

Poslastičara Mozart

Poslastičara Mozart Niš

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva