OGLAS

PTR MOZART

ĆIRILA I METODIJA 17A LOKAL 1

Poslastičarnica Mozart Niš

Dobrodošli na naš profil na sajtu klikdoposla.

Poslastičarnica Mozart, osnovana 2008. godine, prerasla je u nezaobilaznu adresu grada Niša, specijalizovanu za proizvodnju torti i kolača. Više od deset godina, naša poslastičarnica postavlja visoke standarde u poslastičarstvu, prateći svetske trendove. Osnovna deviza našeg poslovanja je neupitan kvalitet proizvoda i upotreba samo najkvalitetnijih sirovina, što su prepoznali i naši brojni kupci koji svakodnevno uživaju u delikatesama Mozart poslastičarnice.

Od 2018. godine, radimo pod brendom Mozart Cake, proširujući ponudu naših proizvoda. Pored izuzetnih kolača, kod nas možete uživati i u odličnom espressu. Naša poslastičarnica je mesto gde možete doživeti osvežavajuće voćne i bogate čokoladne note naših torti i kolača, idealne za sve vrste prilika.

Verujemo da postoje dva leka protiv bola, tuge i drugih rana ljudskog srca: vreme i čokolada. Posetite nas i prepustite se uživanju u ukusima koji leče dušu.

Hvala što posećujete naš profil na sajtu klikdoposla.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima