OGLAS

SERVOTEH DOO

Ugrinovačka 163

Servoteh doo

Dobrodošli na naš profil na sajtu klikdoposla.

Servoteh

Servoteh je porodično preduzeće, osnovano 2002. godine sa sedištem u Beogradu, u naselju Dobanovci. Posle 19 godina rada i neprestanog razvoja, naši stručnjaci za mašinstvo i elektrotehniku projektuju, proizvode i lansiraju na tržište raznovrsne sisteme automatizacije, uključujući alate, mašine, proizvodne linije i cele pogone za različite industrije.

Naš inženjerski biro je specijalizovan za razvoj rešenja i CAD dizajn, kao i za razvoj kompletnog PLC i CNC softvera. Ovo, zajedno sa našim proizvodnim pogonom, čini našu ključnu prednost i omogućava nam konkurentno prisustvo na tržištu. Od osnivanja, fokus Servoteha je bio na razvoju i proizvodnji tehnološki naprednih mašina i proizvodnih linija, prilagođenih specifičnim zahtevima kupaca, čineći svaki naš projekat jedinstvenim u pogledu rešenja i tehnologije.

Iza našeg širokog proizvodnog portfolija stoji dugogodišnje iskustvo u automatizaciji proizvodnje, kvalifikovani i iskusni tim stručnjaka, moderni proizvodni kapaciteti i stalno usavršavanje u skladu sa najnovijim svetskim trendovima u industriji. Partnerstvo sa vodećim kompanijama poput Siemens, Robert Bosch, ABB, SKF, Emerson, omogućava nam da pratimo i primenjujemo najsavremenija tehnološka rešenja.

Hvala što posećujete naš profil na sajtu klikdoposla.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima