OGLAS

Centar za razvoj infrastrukture - CRI

Stojana Novakovica 32

CRI

CENTAR ZA RAZVOJ INFRASTRUKTURE


Naš multidisciplinarni tim se sastoji od licenciranih urbanista, diplomiranih inženjera, pravnika, ekonomista kao i drugih ovlašćenih stručnjaka neophodnih za profesionalnu izradu urbanističko planske dokumentacije, studija opravdanosti, planova i projekata.

Bavimo se prostornim i urbanističkim planiranjem, pripremom projektno-tehničke i imovinsko-pravne dokumentacije, inženjering uslugama planiranja, nadzora i vođenja projekata izgradnje i rekonstrukcije objekata visokogradnje i niskogradnje i infrastrukturnih vodova i postrojenja i inženjeringom zaštite životne sredine, studijama uticaja na životnu sredinu i društveno okruženje.

Pružamo usluge upravljanja ugovorima po FIDIK ugovornim pravilima i procedurama kao i po procedurama ostalih međunarodnih bankarskih institucija poput EBRD (Evropska banka za obnovu i razvoj), EIB (Evropska investiciona banka), WB (Svetska banka).

U opisu naših usluga je i formiranje projektnih zadataka, definisanje formalno pravnih i tehničkih uslova za javne nabavke u oblasti Javno-privatnog partnerstva. Pružamo konsultantske usluge u oblasti procedura javnih nabavki po PRAG pravilima, usluge ozakonjenja objekata i komunalne infrastrukture i pomoć pri uknjiženju u katastar nepokretnosti.

Nudimo usluge pravne zaštite i imovinsko pravne konsultacije, kao i usluge medijacije i vansudsko rešavanje sporova.

CENTAR ZA RAZVOJ INFRASTRUKTURE POSAO

CRI POSAO


Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima