OGLAS

SMITH OIL DOO

Kosmajska 43 A

SMITH OIL DOO

Dobrodošli na naš profil na sajtu klikdoposla.

Smith Oil - Vaša benzinska pumpa u Beogradu, sa matičnim brojem 20830042 i PIB-om 107577832, nalazi se na adresi Kosmajska 43 A, Beograd. Naša misija je da pružimo izvanrednu uslugu svakom našem klijentu, uz širok asortiman proizvoda i usluga.

Ako ste u potrazi za poslom i želite da postanete deo našeg tima, pronađite slobodna radna mesta na našoj benzinskoj pumpi putem sajta klikdoposla i konkurišite za posao kod nas. Smith Oil DOO nudi različite mogućnosti zaposlenja i traži motivisane i predane radnike koji žele da napreduju i rastu zajedno sa nama.

Posetite češće naš profil ukoliko ste u potrazi za poslom i saznajte više o trenutno otvorenim pozicijama i kako da postanete deo našeg uspešnog tima.

Hvala što posećujete naš profil na sajtu klikdoposla.


Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima