OGLAS

Muzej slatkiša

Pajsijeva 1

Muzej slatkiša

Ko kaže da vremeplov ne postoji. 

U našem muzeju vratićete se u detinjstvo, a onda svetlosnom brzinom preleteti u hipermoderni svet. Prvi muzej ovog tipa u Evropi. Jedini na jednom mestu imamo izložene eksponate, stare originalne ambalaže i omote starih žvaka, nezaboravnih bombona i lizalica i drugih slatkiša koje smo predano skupljali godinama.  

Tu su najpoznatiji ex YU proizvodi, iz različitih epoha, ali i neki svetski poznati brendovi koji su 80ih i 90ih bili jako popularni. 

Stara dobra Plazma, Cigaret žvaka, kolekcije Cipiripija, Jupi sok, nezaboravni gondola Eurokrem. Pored čula vida, ukusa i mirisa, nismo zapostavili ni čulo sluha, te sve vreme možete čuti zvuke starih dobrih reklama koje bude nostalgiju.  

Kakav bi to bio slatki muzej, a da nema slatku radionicu, gde može štošta da se proba, ali i napravi. Da li ste nekad sami pravili šećernu vunu, koristili čokoladnu fontantu sa voćem ili pravili jedinstvene gumene bombone sa narom.  

Međutim, trudili smo se da bude zanimljivo za sve generacije, posebno za najmlađe. Uvalite se u kadu punih bombona. Igrajte se u pravoj kućici Ivice i Marice, uhavite hvataljkom bombone, uslikajte lebdeće slatkiše...i jos puno drugih iznenadjenja, zanimljivosti i poklona, u modernom i atraktivnom ambijentu.  

Vratite se na tren u prošlost. 

Osetite miris detinjstva. Dodji, Vidi, Oseti.  

*U neposrednoj blizini se nalazi uvek raspoloživa, odlična i povoljna garaža Zeleni venac, tako da o parkingu ne morate brinuti kada dolazite u naš slatki muzej.

Pogledajte koju ponudu poslova nudimo preko sajta klik do posla.

Muzej slatkiša posao

Muzej slatkiša zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima