OGLAS

Hleb i Kifle doo

MILUTINA MILANKOVICA 7V

Hleb i Kifle doo

Pridružite se Timu Vodećeg Lanca Pekara - Hleb i Kifle!

Nudimo Vam priliku da se pridružite timu Hleb i Kifle, vodećeg lanca pekara u Srbiji sa bogatom tradicijom dugom 15 godina, kao deo Mlinar Grupe, najvećeg regionalnog lanca pekara. Naša posvećenost stvaranju pekarskih proizvoda vrhunskog kvaliteta dovela nas je do visokog položaja i prepoznatljivosti na tržištu.

Dostavljamo svež hleb, smrznuta peciva i pakovane proizvode produžene svežine ne samo svojim pekarama, već i vodećim maloprodajnim lancima i HORECA segmentu.

U našem asortimanu možete pronaći raznolike proizvode: širok izbor hlebova, peciva, kolača, sendviča, salata i sokova, koji se proizvode u našim vlastitim proizvodnim pogonima u Beogradu i Smederevu, a prodaju na preko 50 lokacija u centralnoj i severnoj Srbiji.

Hleb i Kifle u brojkama: 

  • #1 lanac pekara u Beogradu 
  • 57 prodajnih mesta u centralnoj i severnoj Srbiji 
  • 15 prodajnih mesta koja nisu samo pekare, već i kafići 
  • Preko 200 vrsta proizvoda (hleb, peciva, kolači, sendviči i sl.)

Ukoliko želite postati deo našeg tima, pošaljite nam svoj CV preko klikdoposla sajta. Radujemo se budućem susretu i mogućnosti zajedničkog rasta i razvoja.

Hleb i Kifle posao

Hleb i Kifle zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima