OGLAS

COOL 4 YOU

Marka Cara 16

COOL 4 YOU

Dobrodošli u COOL 4 YOU - vašeg pouzdanog partnera za ugradnju klima uređaja u opštini Palilula, Beograd. Naša kompanija se ističe po pristupačnim cenama i vrhunskom kvalitetu usluga. Zahvaljujući našem posvećenom radu, stekli smo ugled među brojnim firmama u Beogradu.

U COOL 4 YOU, naš fokus je pružiti klijentima visokokvalitetne usluge po konkurentnim cenama. Naše uspešno poslovanje je rezultat zadovoljstva velikog broja klijenata koji su postali naša najbolja preporuka.

Ako ste zainteresovani za rad u našem timu, posetite sajt klikdoposla i pogledajte dostupna radna mesta. Pružamo priliku za angažovanje u dinamičnom okruženju gde se vrednuje posvećenost kvalitetu i zadovoljstvo naših klijenata.

MILOŠ KRSTIĆ, PR COOL 4 YOU
POSTAVLJANJE I ODRŽAVANJE KLIMA UREĐAJA
BEOGRAD

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima