OGLAS

GRAL DOO

KRALJA MILUTINA 2

GRAL DOO

Preduzeće Gral je počelo sa radom 1995. godine. Osnovna delatnost firme je trgovina na malo staklenim i porcelanskim proizvodima kao što su čaše za domaćinstvo i ugostiteljstvo, šolje, tanjiri, kao i trgovina ambalažom za pakovanje prehrambenih proizvoda poput tegli sa metalnim zatvaračima, flaša za vino i rakiju. Od 2006. godine delatnost je proširena i na cvećarstvo pa u našoj ponudi možete naći širok izbor saksijskog i rezanog cveća u vidu originalnih cvetnih aranžmana za sve prilike.

Osnovna delatnost firme je trgovina na malo STAKLENIM čašama za ugostiteljstvo i domacinstvo,tegle i flase za vino,rakiju,sokove,stak.baloni od 2,3 i 5l

Gral doo posao

Gral doo zaposlenje

Kragujevac poslovi

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva