OGLAS

GRAL DOO

KRALJA MILUTINA 2

GRAL DOO

Dobrodošli na naš profil na sajtu klikdoposla. 

Predstavljamo vam preduzeće Gral iz Kragujevca, koje je osnovano 1995. godine. Naša primarna delatnost je maloprodaja staklenih i porcelanskih proizvoda. U našem asortimanu nalaze se čaše za domaćinstva i ugostiteljske objekte, šolje, tanjiri, kao i raznovrsna ambalaža za pakovanje prehrambenih proizvoda. Posebno smo ponosni na našu kolekciju tegli sa metalnim zatvaračima, kao i na širok izbor flaša za vino, rakiju i sokove, uključujući staklene balone kapaciteta 2, 3 i 5 litara.

Od 2006. godine, diversifikovali smo naše poslovanje uključujući i cvećarstvo. Sada u našoj ponudi možete pronaći širok izbor saksijskog i rezanog cveća, kao i originalne cvetne aranžmane za sve prilike. Naš cilj je da pružimo kvalitetne proizvode i usluge koje će obogatiti vaš svakodnevni život i posebne trenutke.

Zahvaljujemo se što ste posetili naš profil na sajtu klikdoposla. Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite da saznate više o našim proizvodima i uslugama, slobodno nas kontaktirajte. Hvala što posećujete naš profil na sajtu klikdoposla.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima