OGLAS

NS - TERMOMONTAZA

Dr Jovana Raškovića 9

NS-Termomontaža doo

NS-Termomontaža d.o.o. iz Novog Sada je privatna kompanija koja je osnovana 1993. godine u Novom Sadu.


Brend po kome je kompanija prepoznatljiva u SR Srbiji i inostranstvu je remont, revitalizacija i rekonstrukcija industrijskih objekata. Osnovna usluge su nam izgradnja i održavanje objekata u prehrambenoj i petrohemijskoj industriji i energetici.  


Trenutno firma  zapošljava 182 radnika, ali sa tendencijom stalnog povećavanja broja zaposlenih, jer adekvatno i pravovremeno treba odgovoriti izazovima današnjeg tržišta. Okosnicu NS-Termomontaže kako rukovodećeg tako i proizvodnog kadra čine ljudi sa ogromnim iskustvom na poslovima montaže fabrika širom sveta. Pod istim imenom radi i predstavištvo firme NS-Termomontaže d.o.o. u SR Nemačkoj koja zapošljava 40 radnika. Pored usluga izvođenja radova posedujemo kompletnu mašinsku radionicu i razne specijalne mašine za izradu i proizvodnju pojedinih mašinskih segmenata za usluge koje izvodimo.

NS-Termomontaža posao

NS-Termomontaža zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima