OGLAS

Predškolska ustanova Dreamland

Šumadijska 3

Predškolska ustanova Dreamland

Dobrodošli u PU DreamLand - Gde Svaki Dan Donosi Novi Svijet Mogućnosti

Naša vrtićka ustanova se zasniva na konceptu bilingvalnog učenja, stvarajući inovativan model obrazovanja koji postavlja standarde konkurentnosti i kvaliteta.

U PU DreamLand, vaspitno-obrazovni rad sledi Osnove programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja, odobren od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, uz elemente Mensa, Montesori i Algo programa. Naš program se oblikuje kroz zajedničko učestvovanje dece, odraslih i roditelja, u prostoru inspirativnom za dete - mesto za istraživanje, igru, promišljanje, saradnju i upoznavanje sveta oko sebe.

U svakoj grupi, redovni vaspitači imaju podršku profesora engleskog jezika ili vaspitača sa stručnim znanjem i sertifikatima za engleski jezik. Ovo omogućava detetu da usvoji engleski jezik od prvog dana dolaska u našu ustanovu, pri čemu se srpski i engleski jezik dopunjuju.

Naš bilingvalni englesko-srpski program priznat je od strane Zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja Republike Srbije, kao i Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravu i nacionalne manjine - nacionalne zajednice.

PU DreamLand brine o celokupnom razvoju deteta. Pored jezičkog programa, obezbeđujemo i fizički razvoj kroz sportske aktivnosti dva puta nedeljno, u saradnji s pedijatrijskom ordinacijom dr Nikolić.

Posetite naš profil na sajtu klik do posla i pronađite slobodna radna mesta. Pridružite nam se u stvaranju sveta mogućnosti za decu.

Vrtić Novi Sad

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima