OGLAS

PU Liliputanci

10.Oktobra bb

PU Liliputanci 

Dobrodošli na naš profil na sajtu klikdoposla. 

Predstavljamo vam profil našeg vrtića, smeštenog u srcu Velike Moštanice, preko puta OŠ "Branko Radičević". Osnovan u aprilu 2021. godine, sa dozvolom izdatom od strane grada Beograda, naš vrtić je posvećen pružanju kvalitetnog obrazovanja i brige o deci.

Naš fokus na zdravu i kvalitetnu ishranu dece osiguran je saradnjom sa sertifikovanom ketering firmom, specijalizovanom za snabdevanje kuhinja vrtića. Imamo stručni tim kvalifikovanih nutricionista koji pažljivo vode računa o svakodnevnim potrebama dece za raznovrsnim namirnicama visokog kvaliteta. Naš tim i ketering firma su pod stalnom kontrolom Centra za ispitivanje namirnica, osiguravajući najviši standard usluga.

Sve prostorije vrtića su opremljene po najvišim standardima i održavaju se na visokom higijenskom nivou.

Naš vrtić se sastoji iz prizemlja od 145m2, koje obuhvata dečije prostorije i tehničke prostorije za zaposlene, kao i kuhinju. Na prvom spratu su smeštene kancelarije, prostorije za stručne saradnike, direktora, administrativnu službu i prostor namenjen za praktičan boravak dece na svežem vazduhu. Prostorije zauzimaju 80m2, dok celokupni prostor prvog sprata zauzima 225m2.

Dvorište vrtića prostire se na oko 200m2 i sastoji se iz travnatog dela sa listopadnim drvećem i 2 letnjikovca, dizajniranih za igru i uživanje dece tokom toplih letnjih dana, kao i zaštita u drugim vremenskim uslovima. Dvorište je opremljeno igralištem koje uključuje tobogan, ljuljaške, teren sa košem i golovima, pesak i druge rekvizite za kvalitetne dečije aktivnosti.

Hvala što posećujete naš profil na sajtu klikdoposla.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima