OGLAS

Bgd Partner doo

Bulevar Peka Dapčevića 28v

Bgd Partner doo

Bgd Partner je preduzeće sa obučenim kadrom i opremom najvišeg kvaliteta renomiranog proizvođača iz Nemačke – Maha.

Osnovna delatnost preduzeća je obavljanje tehničke ispravnosti putničkih i 4x4 vozila, kao i lako teretnih vozila do 5.000 kg ukupne mase i motocikala, kao i kompletnom registracijom istih.

Preduzeće je registrovano i za druge delatnosti u vezi sa trgovinom motornim vozilima i pratećom opremom, kao i za pružanje svih pratećih usluga vlasnicima motornih vozila.

Novi zaskonski okviri na polju auto odgovornosti i generalno Zakonski propisi iz oblasti bezbednosti saobraćaja, otvaraju nove mogućnosti razvoja poslovanja u okviru usluge tehničkog pregleda sa objedinjenim uslugama produženja registracije i prodaje polisa osiguranja od auto odgovornosti.


Šta nudi firma Bgd partner

Nudimo Vam:

- sigurnog i pouzdanog partnera,

- profesionalnost,

- povoljnu cenu usluge ( na veći broj vozila ostvaruju se značajne uštede),

- tačnost i brzinu rešavanja situacija,

- dobru pozicioniranost.

Kvalitet usluge i zadovoljstvo klijenta su vrednosti koje će biti apsolutni prioritet. Na nama je da marljivim, profesionalnim radom i ljubaznim odnosom prema strankama gradimo partnerski odnos sa Vama na duže staze.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima