OGLAS

AGENCIJA ZA NEKRETNINE PREMIUM SPACE

MIRIJEVSKI BULEVAR 92

AGENCIJA ZA NEKRETNINE PREMIUM SPACE

Naša agencija za nekretnine je sastavljena od stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u oblasti imovinsko pravnih odnosa, bankarstva i gradjevine ,obezbedimo najviši kvalitet u pružanju usluga posredovanja u prometu nekretninama.


Profesionalnim pristupom Vam možemo pružiti kompletnu podršku za ostvarivanje cilja od početka do kraja,odnosno od ideje do realizacije.


Pored pravne zaštite, zahvaljujući iskustvu u oblasti bankarstva i velikom broju saradnika,u mogućnosti smo da Vam pomognemo pri odabiru najpovoljnijeg kredita .

Ukoliko prodajete-kupujete, ili izdajete-iznajmljujete nekretninu, dobrodošli ste u našu agenciju gde nam u prijatnom ambijentu i uz opuštenu atmosferi možete izložiti svoje planove.

Vaše poverenje je naša najveća motivacija ! Zelimo da budemo prepoznati kao posvećen tim kome je zadovoljstvo klijenta na prvom mestu i kao takvi ostavimo lični pečat na tržištu nekretnina.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima